Workshop med gode venner for innspill til boken

I jul og romjul har jeg jobbet mye med boken min, som snart skal leveres inn til forlaget for første gang. Endelig begynner de aller fleste bitene og falle på plass og det faglige er mer eller mindre ferdig, i tillegg til fag skal boken ha 10-15 historier i seg hvor blogging har vært sentralt på en positiv eller negativ måte.

I går hadde jeg sammen med mine gode venner Helene, Even, Martin og Skavhellen en workshop hvor vi gikk igjennom hele boken og de kom med relavante tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Det var både kjempegøy og veldig skummelt på en gang, da personer jeg ser opp til og respekterer blir instruert i å være kritisk til noe jeg har laget.

Workshoppen gikk bra og jeg skal bruke helgen på å gjøre endringene vi ble enig om, neste uke skal jeg ha et møte med Cappelen Damm og levere inn første manus. Dette blir veldig spennende!