Da har akkurat musikken blitt dempet og salen tømt hos Webbdagarna 2012 i Göteborg. Det har vært 2 flotte og inspirerende dager, og et godt møte med den svenske kommunikasjons- og markedsføringsbransjen. Foredraget mitt ble tatt godt i mot, og jeg har knyttet en rekke nye kontakter.

Med Magnus Hoij i spissen har Internetworld levert et utrolig proft, velregissert og gjennomført arrangement. I god sosiale medier stil har de streamet alt gratis, og til og med fortløpende lagt ut alle foredrag på YouTube. De har holdt seg til tidskjemaet (som alltid er vanskelig) og de som jobber i crewet har alltid vært hyggelige og imøtekommende selv med de merkligste forespørselene.

Faglig har det vært forfriskende og se noen nye ansikt, få presentert nye caser og ikke minst deltatt i diskusjonene i pausene.

Jeg vil trekke frem 3 foredrag som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Stefan Hyttfors – Vill du veta hur framtiden blir? Skapa den!

Linus Larsson & Daniel Goldberg – «Minecraft: block, pixlar og att göra sig en hacka»

Magnus Widgren – «8 framgångsfaktorer inom riktad kommunikation»

Vil også nevne Deeped og Sara Larsson Bernhardt som begge leverte gode foredrag, men om temaer jeg kan masse om fra før av. Alikevel leverte de på en svært god måte, og fortalte ting på nye spennende måter.

Jeg kan absolutt anbefale Webbdagarna som neste gang avholdes i Malmö 24 oktober.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.