Jeg har tidligere blogget om «deg selv som merkenavn«, hvor jeg mener det vil lønne seg å være bevisst i forhold til å bygge deg opp som merkenavn både online og offline – spesielt med tanke på jobb i fremtiden.

En viktig del av å bygge ditt eget merkenavn er å ha en helhetlig profil, med det mener jeg at profilbilde, farger og beskrivelse bør gå igjen på alle profilsidene dine.

Twitter profiler med profilbilde har 10 ganger mere følgere enn de uten. (Hubspot)

Jeg mener det er direkte uhøflig å ikke ta seg tid til å sette et profilbilde, og følger aldri noen jeg ikke har noe visuelt å forholde meg til. Jeg foretrekker at profilbildet er av ansiktet til personen jeg følger, men godtar at noen velger firmalogoer eller noe som kan relatere seg til i forhold til profilen.

Selv er jeg veldig bevisst – jeg har samme profilbilde på alle profilene mine og jeg har en kort beskrivelse av meg selv som alltid går igjen. Dette gjør at folk som følger meg fra før av ser dette er min konto, og det skaper troverdighet.

Hvordan er ditt profilbilde, og hvorfor har du valgt akkurat det?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.