Følg med på utviklingen her.

Jeg elsker utfordringer. Det å begi meg ut på reiser hvor jeg ikke helt vet utfallet, eller om jeg vil klare å gjennomføre, er noe som både inspirerer og motiverer meg.

Som dere som leser nyhetsbrevet mitt er en av ordene mine for 2013 «Helse», og jeg gikk i fjor ned litt over 25 kilo. Jeg har derfor mye fokus på trening og kosthold, som jeg nå anser som hobbyen min – noe jeg trives veldig med. For et par uker siden ba jeg PT og all around good friend Mads Fjelddalen om en skikkelig utfordring – han svarte med følgende spørsmål:

«Hvilken kjendis sin kropp ville du helst ha?»

Hvor jeg ganske impulsivt svarer: «Daniel Craig i James Bond», «Greit, da skal vi få deg der innen 1. juli» sa Mads.

Så da er vi i gang da! Strengt kosthold og treningsprogram er satt opp, før bilde (hjeeeeeelp!!) er tatt og «in body scan» er gjennomført. Vi er klar!

No guts no glory right?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.