Veien til Craig

Følg med på utviklingen her.

Jeg elsker utfordringer. Det å begi meg ut på reiser hvor jeg ikke helt vet utfallet, eller om jeg vil klare å gjennomføre, er noe som både inspirerer og motiverer meg.

Som dere som leser nyhetsbrevet mitt er en av ordene mine for 2013 “Helse”, og jeg gikk i fjor ned litt over 25 kilo. Jeg har derfor mye fokus på trening og kosthold, som jeg nå anser som hobbyen min – noe jeg trives veldig med. For et par uker siden ba jeg PT og all around good friend Mads Fjelddalen om en skikkelig utfordring – han svarte med følgende spørsmål:

“Hvilken kjendis sin kropp ville du helst ha?”

Hvor jeg ganske impulsivt svarer: “Daniel Craig i James Bond”, “Greit, da skal vi få deg der innen 1. juli” sa Mads.

Så da er vi i gang da! Strengt kosthold og treningsprogram er satt opp, før bilde (hjeeeeeelp!!) er tatt og “in body scan” er gjennomført. Vi er klar!

No guts no glory right?