2. august arrangerte Helene, Skavhellen og jeg Social Summer for andre gang. Basert på tilbakemeldingene og egne refleksjoner er vi generelt fornøyd med arrangementet. Folk koste seg, stemningen var god, maten var god og det var dyktige mennesker på scenen.

Alikevel føler vi at vi kan gjøre bedre. Vi innser blant annet at det faglige ikke ble så bra vinklet som vi hadde håpet. Menneskene på scenen var flinke, og leverte – men det var lite nytt som kom opp på bordet. Det er blant annet dette vi kommer til å jobbe mye med frem til Social Winter 17. januar. Dette tar vi på vår kappe. Vi må være flinkere til å definere temaene vi ønsker at skal bli tatt opp og snakket om.

Vi klarer å fange den unike stemningen, vi klarer å skape en unik setting for å møte og skape nye kontakter – nå må vi bare knekke koden for å blåse sokkene av dere rent faglig også. Noe vi vil jobbe hardt for å klare å oppnå!

Vi har blant annet lyst til å teste ut debatter i en litt tøffere form enn man normalt ser. Der målet er å faktisk debattere, der folk er uenige – blir engasjerte og deler nye tanker.

Vi har også lyst til å ikke bare snakke caser, men gå mer i dybden om hva som faktisk trigger folk – og hvorfor. Kanskje det er på tide at ikke bare kunder og rådgivere står på scenen – men folk som jobber med å forstå menneskelig adferd?

Vi vet ikke enda, vi vet bare at dette er utrolig spennende og motiverende.

Vi storkoste oss på Social Summer, ingen tvil om det. Tilbakemeldingene vi får beviser at folk ønsker å delta på arrangementene våre – der det faglige og sosiale er like viktig.

Nå må vi bare finne den perfekte formelen for å skape enda mer magi med dere.

Kom gjerne med innspill.

Dette blir gøy!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.