Hei mennesker, jeg har lyst til å gjøre et lite eksperiment! Jeg skal få første gang siden jeg var 12 år ha en ordentlig påskeferie hvor jeg ikke skal tenke jobb, noe som mildt sagt føles veldig rart.

I den forbindelse ønsker jeg å reise hjemover til sørlandet, men på en litt anderledes måte. Jeg ønsker å haike via sosiale medier! Jeg og en annen kjent fyr fra Twitter kalt Skavhellen ønsker derfor hjelp fra dere til hvordan vi kan komme oss til Kristiansand i morgen.

Skal du, eller kjenner du noen som skal kjøre sørover fra Oslo i morgen? Om det er bare fra Oslo til Sandvika, eller fra Sandvika til Tønsberg – spiller ingen rolle. Vi vil jobbe oss etappevis bort til Kristiansand.

All tips tas i mot med takk, via kommentarfeltet eller #twitterhaik på twitter.

Gleder meg! 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.