I dag var første treningsøkt etter ferien, faktisk første økt på et par måneder. Tiden rett før og etter BloggCamp gjorde at jeg dessverre datt ut av treningsrytmen og prioriterte det bort, noe som gjør det desto hardere å komme tilbake i samme rytme igjen.

Som dere vet har jeg et bloggsamarbeid med SATS som gjør at jeg heldigvis får masse hjelp og støtte – Både fra PT’en vår Cristian Riveros, men også treningsbuddy (aka SportySpice) Arnstein Larsen. Dette hjelper veldig på motivasjonen og gjør det lettere å presse seg slik at man faktisk får trent.

Snille Arnstein var så hyggelig å filme meg mens jeg trente, ikke bra – men i sosiale mediers ånd – deler jeg med dere.

Har du kommet i gang med treningen enda?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.