Dette blogginnlegget er til studenter som tar kontakt med meg, Først og fremst – tusen takk for henvendelsen!

En av tingene som er viktig for meg er å være tilgjengelig. Jeg bruker derfor mye tid på å hjelpe blant annet studenter som jobber med oppgaver hvor de føler det er relevant og få tilbakemeldinger og/eller innsikt av meg. Det er noe jeg gjør mer enn gjerne og setter pris på at de ønsker mine tanker og innspill, og at jeg får møte så mange spennende og engasjerte mennesker.

Selvom jeg veldig gjerne vil hjelpe så mye  og så mange som mulig, er jeg dessverre veldig travel mann, og må derfor prioritere tiden min best mulig både for meg, mine kunder og min arbeidsgiver. Det er nettopp derfor jeg skriver denne posten, for å fortelle hvordan jeg kan hjelpe på best mulig måte.

  • Har du en forespørsel, send en epost til thomas.moen (a) gmail.com. Da er det lettest for meg å ha oversikt og komme raskt tilbake til deg/dere
  • Jeg stiller gjerne opp på intervjuer, men foretrekker om vi kan gjøre det via telefon eller skype. (+47 92 28 03 48, send sms først / skype: tornsuits)
  • Hvis du/dere ønsker intervjuet i form av et møte er det også hyggelig, men vi må avtale i god tid og helst etter kl 17
  • Jeg har dessverre ikke muligheten til å svare på eposter med mange spørsmål, eller skrive artikler og notater. Foreslår at du/dere da heller tar et intervju med meg istedet.
  • Dere må gjerne sitere fra bloggen, og eller hente bilder – så lenge dere henviser til bloggen min som kilde

Håper på forståelse, og ser frem til å høre fra deg/dere.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.