Jeg kjørte for en liten stund siden et sosialt eksperiment hvor jeg spurte om noen jeg aldri hadde møtt før hadde lyst til å invitere meg på middag – for å utvide mitt sosiale nettverk og utfordre grensene mine.

Jeg endte opp med å ha en svært hyggelig middag med Helene og 3 venner og nå har jeg og Helene tenkt å gjenta suksessen – men hos noen nye mennesker.

Vi utfordrer derfor DEG til å invitere oss inn i hjemme ditt for en hyggelig sosial kveld. Vi kan eventuelt komme med middagen (altså Helene som lager, jeg er ikke flink til sånt) hvis du ikke er glad i å lage mat. 🙂

Er du tøff nok? Få info på Facebook når neste middag er, eller inviter til middag!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.