Det er lenge siden jeg har skrevet noe som helst personlig i bloggen min, og det er en trend jeg liker dårlig. Det betyr at jeg har vært såpass travel at jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned og tenke, men bare blogget nødvendige ting som jeg har hatt på hjertet og eller har vært relevant informasjon til dere. Jeg beklager, spesiellt til mine venner, at jeg ikke alltid har tid til å dele mer personlige ting i bloggen min.. Men i dag tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt tid, so here goes.

I skrivende stund sitter jeg på datamaskinen til foreldrene til Marte med Jamie Cullum lavt i bakgrunnen (som jeg forresten skal se live på lørdag, AWESOME!), i rommet ved siden av ligger mini å sover fredelig. Vi skulle egentlig sove i kolonihagen, men mini var såpass trøtt og gira på å se barne tv i morgen tidlig – at vi valgte å sove over. Foreldrene din Marte er herlige og føles nesten som jeg bor på hotell når jeg er på besøk her.. får både digg mat, godt selskap og nyredd seng – me likes 🙂

Jeg kom frem til krsand i går kveld, og sov i kolonihagen min natt til i dag. Det er utrolig spesiellt å sove i en liten hytte uten strøm og vann, men er også veldig deilig å våkne til ingen lyder og ikke et menneske å se i nærheten. Jeg er glad for at jeg har hagen, og at jeg, min mor og mini får masse kvalitetstid der.

Av ting som opptar meg fortiden er det stor sett BloggCamp som står i hodet på meg. Det er 21(!) dager igjen og det er altfor mye som skal på plass enda – ikke misforstå, jeg storkoser meg, men i år er det en større produksjon, flere folk, flere foredragsholdere og konserter i tillegg – glad jeg har masse støtte hos BM og Bård. Dyktige mennesker som fortjener masse kred.

Vel, sovetid.. ble masse rabling dette, beklager.. men føltes utrolig deilig 🙂

Håper dere har det fint, og at jeg ser dere på Bloggcamp?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.