Hei mennesker, i 2009 spurte jeg leserene mine et spørsmål: «Hvis du kunne sende et budskap til verden, hva ville det vært?«. Jeg ba dem ta et bilde av det budskapet skrevet i hånden deres, og sende til meg. Godt over 130 stykker sendte inn bilde, som resulterte i denne videoen (sett 24 000 ganger).

2 år har gått siden sist, og jeg har lyst til å lage en ny video – men denne gangen ta det et steg videre. Vi har alle gode web- og mobilkameraer som tar opp film, så denne gangen vil jeg ha levende bilder.

Utfordringen blir da som følger:

  1. Film deg selv mens du lager og viser frem ditt budskap til verden (altså skriver budskapet i hånden din)
  2. Post den på YouTube og legg igjen en kommentar på dette innlegget med link
  3. Hjelp og spre budskapet på twitter og Facebook slik at flest mulig sender inn filmer
Resultatet redigerer jeg sammen og deler på bloggen når den er ferdig. Dere kan også følge utviklingen på Facebooksiden.
Jeg gleder meg til å se alle de fantastiske budskapene som kommer inn!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.