Forrige uke holdte jeg et foredrag for Mindshare og rundt 200 av deres kunder og samarbeidspartnere. Tema var «Earned, owned, Paid» og en rekke spennende mennesker innen både media og byrå verden presenterte sine tanker.

Jeg holdte foredraget «The new earned» hvor jeg deler mine tanker rundt hvordan man oppnår fortjent media (omtale som du ikke eier eller har betalt for). Jeg snakker blant annet om at vi nå skal nå et publikum med et publikum og at det handler om å påvirke påvirkerene.

Responsen var svært bra, og skapte mange gode samtaler etter foredraget og på twitter i ettertid. Hvis du ønsker at jeg skal holde dette foredraget, eller et foredrag om et annet tema hos deg – ta kontakt.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.