God helg mennesker! 🙂 Nyt stemmen og sangen, begge er nydelige.

10 thoughts on “Summertime – Coleen McMahon

  1. Wow sier jeg bare. Dette var helt fantastisk! 🙂 Jeg som bare skulle innom for å spørre deg om noe.. Takk for en fin sang!:D

    Angående spørsmålet: Jeg er med som bruker i BloggNorge(har ikon på bloggen min), men jeg har glemt av brukernavn og passord. :/ Vet du om du kan sende meg informasjonen på mail? Tror det er deg jeg skal kontakte? 😛

  2. Wow sier jeg bare. Dette var helt fantastisk! 🙂 Jeg som bare skulle innom for å spørre deg om noe.. Takk for en fin sang!:D

    Angående spørsmålet: Jeg er med som bruker i BloggNorge(har ikon på bloggen min), men jeg har glemt av brukernavn og passord. :/ Vet du om du kan sende meg informasjonen på mail? Tror det er deg jeg skal kontakte? 😛

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.