10 thoughts on “SofaPrat #36 – Google Wave, Tweeting fra lufta og Kevin Rose intervjuet

 1. Hei!
  Kan du hjelpe meg med noe? Får ikke til å legge ut you-tube video.. kopierer embed-koden og limer den inn i innlegget ( html og deretter synlig ) men den kommer ikke frem. Hva gjør jeg feil? Og så lurer jeg på hvordan jeg får oversikt over besøk på siden min?

  Tone;)

 2. Hei!
  Kan du hjelpe meg med noe? Får ikke til å legge ut you-tube video.. kopierer embed-koden og limer den inn i innlegget ( html og deretter synlig ) men den kommer ikke frem. Hva gjør jeg feil? Og så lurer jeg på hvordan jeg får oversikt over besøk på siden min?

  Tone;)

 3. Google Wave er gøy! 🙂 Bildedeling er også lett der, og ikke minst elegant. Blir spennende å se utviklingen, og ikke minst blir det bra når flere får det. (Ikke at det ikke er kult med bare én kontakt altså…)

 4. Google Wave er gøy! 🙂 Bildedeling er også lett der, og ikke minst elegant. Blir spennende å se utviklingen, og ikke minst blir det bra når flere får det. (Ikke at det ikke er kult med bare én kontakt altså…)

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.