Lokalene er nyvaskede, vi er gira, programmet er klart og maten bestillt inn – det er kun 2(!) uker igjen til Social Winter!

Som vanlig er det kun 150 billetter tilgjengelig, for at vi skal fange den intime og hyggelige stemningen. Foredragsholderene får kun 20 minutter, uten slides – for å tvinge dem til å levere tankene og budskapene sine på ekstra spisset måte. Alle pausene er også ekstra lange, for å la inntrykkene fordøye seg – og gi deg tid til å diskutere de med de andre deltakerene. Alle de som har besøkt de tidligere konferansene er enig med oss, Social Winter er noe anderledes, noe sosialt, hyggelig, givende og noe man gleder seg like mye til hver gang – like mye som vi gleder oss!

På scenen vil du oppleve blant annet:

 • Debatter (hvor vi tar av silkehanskene)
  Hva trigger oss egentlig til å like, dele og kommentere? Hvordan kan man egentlig konvertere engasjement om til cash? I panelene sitter blant annet Henriette Høyer (Telenor), Christian Brosstad (Sparebank1), Trond Blindheim (Markedshøyskolen), Heidi Nordby Lunde (Easybring), Joakim Vars (Mediafront) og et par andre spennende mennesker med sterke meninger.
 • Hvordan skal vi forholde oss til drittungene som skal bli fremtidens arbeidstakere, og arbeidsgivere?
  Even Sandvold Roland fra Rotor deler sine tanker.
 • Hvordan skal et lite selskap, med begrensende midler, klare å markere seg i sosiale medier?
  Henrik Mühlbradt fra Xito deler reisen det lille mobilselskapet har vært på, og hva han har lært.
 • Hvordan har Komplett.no klart å gjøre suksess i sosiale medier?
  Anton Haberg fra Komplett forteller hvordan Komplett.no har blitt en av de beste i klassen innen konvertering og måling.
 • Hvordan påvirker sosiale medier oss egentlig, og skjer det egenltig så store endringer?
  Ida Aalen fra Netlife Research snakker om hvordan våre grunnleggende menneskelige behov påvirker bruken vår av sosiale medier, og at i vår entusiasme over nye ting ofte glemmer hvor mye som forblir det samme.

Jeg har troen på at dette blir en svært bra dag! Vi starter kl 14, 17 januar – i Kanonhallen i Oslo.

Ikke gå glipp av noe, kjøp billett til Social Winter her

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.