Det er kun 18 dager, og 70 billetter, igjen til vi åpner dørene på Fabrikken Vulkan for å arrangere første Social Winter. Foredragsholdere, underholdning, mat, drikke og andre store linjer er banket helt på plass, og jeg gleder meg veldig til å dele hva vi har klart å få til i år!

Først og fremst, stemingen folk skal føle når de går inn dørene er viktig for meg. Vi har derfor brukt mye energi og tid på å skape en ekte vinterstemning i lokalet (ikke ved å ha det iskald selvfølgelig). Alle som deltar vil bli servert deilig kakao, marshmallows og vafler imellom foredragene – og deilig suppe, med ferskt hjemmelaget brød (med smør forhåpentligvis, hehe).

Foredragsholderene blir servert i formatet 20 minutter uten slides, som tvinger dem til å være spisset og underholdene, med 20 minutters pause mellom hvert innslag. Slik at man får god tid til å diskutere, reflektere og sosialisere seg mellom hvert foredrag.

Programmet er fyllt med mennesker jeg digger og blir inspirert av:

John Willshire (video)» En av favorittene fra Gulltaggen returnerer til Oslo igjen! Denne gangen skal han snakke om «fireworks vs bondfires» og hvordan man kan bygge langvarige, solide relasjoner på nettet.

Martin Bekkelund (video)» Hva med de negative sidene av sosiale medier? Hva gjør det egentlig med oss?

Nils Petter Nordskar (video)» Nils Petter kommenterer hvorvidt sosiale medier egner seg for å ta over den gode gamle 1-1 dialogen, som har blitt ivirig diskutert på kampanje i år.

Carl Mathisen (video) »  Carl vil ta for seg alle mulighetene som ligger i TV og sosiale medier, hvordan skal man klare å skape engasjement på innhold over flere flater?

Nina Furu (video) » Hvordan kan man skape samspill mellom de forskjellige digitale kanalene? Hvordan skape en multikanal strategi? Nina gir dere svaret.

Espen Egil Hansen (video) » Espen er digital redaktør i VG og skal dele sine tanker rundt lagring av digitalt innhold, og hvorfor vi ikke tar vare på denne informasjonen på samme måte som vi gjør med papiraviser etc.

Jørgen Helland (video) » Jørgen jobber i Halogen og er redaktør for den populære bloggen kjøkkenfesten. Han skal snakke om hva vi skal leve av når sosiale medier hypen er død.

Trym Bjønnes (video) » Artisten som gjennomførte verdens første twitterturne tidligere i år kommer å forteller om tankene bak, reaksjonene etter og litt om musikkbransjens utfordringer generelt i forhold til promotering av musikk.

Det er en god blanding av bransje, kunder og entusiaster blant publkum allerede, jeg håper dere også tar turen og blir en del av en anderledes og inspirerende dag.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.