Social Summer er en annerledes konferanse hvor foredragsholderne blir utfordret, deltakerne får tid til å fordøye inntrykkene og det sosiale er like viktig som det faglige.

Etter suksessen i sør beveger vi oss nå opp til nord, hvor Social Summer-crewet sammen med lokale entusiaster gir deg Social Arctic! Torsdag 6. juni møtes noen av Norges beste kvinner og menn innen digital kommunikasjon i Tromsø. Her vil de dele sine tanker og ideer med deg i 20 minutters foredrag (fortsatt uten slides). Lokalene, maten og stemningen blir den samme som på vår årlige Social Summer – magisk!

Mellom hvert foredrag settes det av godt med tid, hvor du får fordøyd inntrykkene, sosialisert og kost deg med god mat og drikke. Foredragsholderne vil være til stede hele dagen og du vil få god tid til å diskutere dagens foredrag, samt utfordringer og muligheter i kommunikasjonsbransjen.

Billettene koster 950 kroner og inkluderer foredrag, og et godt varmt måltid. Det vil bli solgt drikke (med og uten alkohol) i baren for dem som er tørste.

Ved å kombinere det beste fra sør, med det beste fra nord – har vi troen på at dette blir en dag og kveld du ikke vil gå glipp av.

Kjøp billetter her.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.