Det å føle at 10 000 mennesker venter kun på deg, og at man føler at de ble mer og mer irritert på deg minutt som går, er ikke noe jeg unner noen. Fra iPublish gikk «offline» og startet bytting mandag og frem til nå har jeg jobbet nesten sammenhengende med å få alt over og alt stabilt. Vi har enda et lite stykke igjen, men ting begynner virkelig å falle på plass.

Når jeg føler alt er på plass og jeg ikke har 140 support mail å svare på, så skal jeg skrive et innlegg om selve omleggingen og hva jeg har lært av den prosessen. Men det får bli om et par dager.

Akkurat nå vil jeg bare takke Webhuset som har stått på og hjulpet (Thomas, Erik og Stian) og også Ronny som hjalp meg med den formidable jobben å få alle innlegg inn i WordPress.

Og tusen takk til alle iPublishere som har vært utrolig tålmodig og støttende. Digger dere!

Well.. back to work

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.