Det å føle at 10 000 mennesker venter kun på deg, og at man føler at de ble mer og mer irritert på deg minutt som går, er ikke noe jeg unner noen. Fra iPublish gikk “offline” og startet bytting mandag og frem til nå har jeg jobbet nesten sammenhengende med å få alt over og alt stabilt. Vi har enda et lite stykke igjen, men ting begynner virkelig å falle på plass.

Når jeg føler alt er på plass og jeg ikke har 140 support mail å svare på, så skal jeg skrive et innlegg om selve omleggingen og hva jeg har lært av den prosessen. Men det får bli om et par dager.

Akkurat nå vil jeg bare takke Webhuset som har stått på og hjulpet (Thomas, Erik og Stian) og også Ronny som hjalp meg med den formidable jobben å få alle innlegg inn i WordPress.

Og tusen takk til alle iPublishere som har vært utrolig tålmodig og støttende. Digger dere!

Well.. back to work

53 thoughts on “Sliten, men fornøyd

 1. Gratulerer med vellykket bytting av plattform! Du/dere har virkelig stått på og dette har virkelig blitt en positiv forandring! 🙂

  Jeg har bare et lite spørsmål:
  Hver gang jeg laster opp et nytt bilde blir det blankt. Jeg må legge til bildene mine med url-adresser. Noe jeg kan gjøre med det? 🙂

  Og igjen, gratulerer! 🙂

 2. Gratulerer med vellykket bytting av plattform! Du/dere har virkelig stått på og dette har virkelig blitt en positiv forandring! 🙂

  Jeg har bare et lite spørsmål:
  Hver gang jeg laster opp et nytt bilde blir det blankt. Jeg må legge til bildene mine med url-adresser. Noe jeg kan gjøre med det? 🙂

  Og igjen, gratulerer! 🙂

 3. @Marie Elise Tusen takk, det motiverer å høre dere er fornøyde.

  Jeg får frem akkurat samme feil, så må rett og slett bare sette meg ned og prøve å finne feilen. Bilder trenger vi jo 🙂

 4. @Marie Elise Tusen takk, det motiverer å høre dere er fornøyde.

  Jeg får frem akkurat samme feil, så må rett og slett bare sette meg ned og prøve å finne feilen. Bilder trenger vi jo 🙂

 5. @Marie Elise Tusen takk, det motiverer å høre dere er fornøyde.

  Jeg får frem akkurat samme feil, så må rett og slett bare sette meg ned og prøve å finne feilen. Bilder trenger vi jo 🙂

 6. Bra kämpat Thomas. Jag har fyra frågor och kommentarer till dig.

  1. Det verkar som inläggen (men inte kommentarerna) får ett klockslag som ligger 12 timmar för tidigt.

  2. Jag ser att http://www.carina-dahl.com och http://www.joakimblogg.com som jag brukar besöka och läsa (och vet är “IPublish-bloggar”)fortfarande ser ut enligt gammal IPublish-design. Kommer dessa bloggar också att flyttas över till det nya WordPress-baserade systemet?

  3. Denna kommentarsruta är onödigt liten. Den borde var ca 30-40% bredare och ca 50-100% högre.

  4. Varför måste man fylla i e-postadress när man kommenterar här? Det kommer att leda till färre kommentarer på bloggarna eftersom många personer inte vill mata in en e-postadress eftersom de inte vet vad den kan komma att användas till.

  Fortsätt kämpa på så kan du nog behålla de 10.000 bloggar du jobbat dig till.

 7. Bra kämpat Thomas. Jag har fyra frågor och kommentarer till dig.

  1. Det verkar som inläggen (men inte kommentarerna) får ett klockslag som ligger 12 timmar för tidigt.

  2. Jag ser att http://www.carina-dahl.com och http://www.joakimblogg.com som jag brukar besöka och läsa (och vet är “IPublish-bloggar”)fortfarande ser ut enligt gammal IPublish-design. Kommer dessa bloggar också att flyttas över till det nya WordPress-baserade systemet?

  3. Denna kommentarsruta är onödigt liten. Den borde var ca 30-40% bredare och ca 50-100% högre.

  4. Varför måste man fylla i e-postadress när man kommenterar här? Det kommer att leda till färre kommentarer på bloggarna eftersom många personer inte vill mata in en e-postadress eftersom de inte vet vad den kan komma att användas till.

  Fortsätt kämpa på så kan du nog behålla de 10.000 bloggar du jobbat dig till.

 8. Bra kämpat Thomas. Jag har fyra frågor och kommentarer till dig.

  1. Det verkar som inläggen (men inte kommentarerna) får ett klockslag som ligger 12 timmar för tidigt.

  2. Jag ser att http://www.carina-dahl.com och http://www.joakimblogg.com som jag brukar besöka och läsa (och vet är “IPublish-bloggar”)fortfarande ser ut enligt gammal IPublish-design. Kommer dessa bloggar också att flyttas över till det nya WordPress-baserade systemet?

  3. Denna kommentarsruta är onödigt liten. Den borde var ca 30-40% bredare och ca 50-100% högre.

  4. Varför måste man fylla i e-postadress när man kommenterar här? Det kommer att leda till färre kommentarer på bloggarna eftersom många personer inte vill mata in en e-postadress eftersom de inte vet vad den kan komma att användas till.

  Fortsätt kämpa på så kan du nog behålla de 10.000 bloggar du jobbat dig till.

 9. Heia Thomas. Bra jobbet!!!
  (oxo med bollene hi hi)

  Spørsmål: hvorfor heter ikke bloggen min det samme lengre? Hvorfor heter den anettebojehansen.IPUBLISHBETA.no istedet for pandorasbox.ipublish.no som den het før? Gjør det jo umulig å finne igjen alle ipublish bloggerne om de har byttet navn til email adr si istedet for det de het før??!!

 10. Heia Thomas. Bra jobbet!!!
  (oxo med bollene hi hi)

  Spørsmål: hvorfor heter ikke bloggen min det samme lengre? Hvorfor heter den anettebojehansen.IPUBLISHBETA.no istedet for pandorasbox.ipublish.no som den het før? Gjør det jo umulig å finne igjen alle ipublish bloggerne om de har byttet navn til email adr si istedet for det de het før??!!

 11. Heia Thomas. Bra jobbet!!!
  (oxo med bollene hi hi)

  Spørsmål: hvorfor heter ikke bloggen min det samme lengre? Hvorfor heter den anettebojehansen.IPUBLISHBETA.no istedet for pandorasbox.ipublish.no som den het før? Gjør det jo umulig å finne igjen alle ipublish bloggerne om de har byttet navn til email adr si istedet for det de het før??!!

 12. Hei hei, Thomas! 🙂
  Jeg tenkte jeg skulle mase litt mer. Hvor får man opp statistikken nå? Analytics plukker ikke opp noe.

 13. Hei hei, Thomas! 🙂
  Jeg tenkte jeg skulle mase litt mer. Hvor får man opp statistikken nå? Analytics plukker ikke opp noe.

 14. Hei hei, Thomas! 🙂
  Jeg tenkte jeg skulle mase litt mer. Hvor får man opp statistikken nå? Analytics plukker ikke opp noe.

 15. Jeg fant ikke noe sted på innstillinger :s Ingen kode heller. Jeg pleier å skjønne sånt som dette, men nå er jeg helt på jordet.
  Hvilken kode skal inn på hvilke innstillinger? 🙂

 16. Jeg fant ikke noe sted på innstillinger :s Ingen kode heller. Jeg pleier å skjønne sånt som dette, men nå er jeg helt på jordet.
  Hvilken kode skal inn på hvilke innstillinger? 🙂

 17. Jeg fant ikke noe sted på innstillinger :s Ingen kode heller. Jeg pleier å skjønne sånt som dette, men nå er jeg helt på jordet.
  Hvilken kode skal inn på hvilke innstillinger? 🙂

 18. Skal jeg bruke den samme sporingskoden som på den forrige bloggen, i såfall, hvor skal den inn? :p

 19. Skal jeg bruke den samme sporingskoden som på den forrige bloggen, i såfall, hvor skal den inn? :p

 20. jeg har fått nytt navn jeg. flash_3044.ipublish.no er den nye bloggen min tydeligvis .. svar meg om hva jeg skal gjøre, bruker en midlertidig blogg.

 21. jeg har fått nytt navn jeg. flash_3044.ipublish.no er den nye bloggen min tydeligvis .. svar meg om hva jeg skal gjøre, bruker en midlertidig blogg.

 22. Syns du har vært super flink jeg!! Det skal du absolutt ha. Og det med mail, jeg vet det er UTROLIG mange som vil ha svar på alt mulig og jeg er en av de 🙂 og jeg venter tålmodig! Det er ikke annet å gjøre så ikke stress med det! Vi forstår at det er MYYYYE å gjøre!!

 23. Syns du har vært super flink jeg!! Det skal du absolutt ha. Og det med mail, jeg vet det er UTROLIG mange som vil ha svar på alt mulig og jeg er en av de 🙂 og jeg venter tålmodig! Det er ikke annet å gjøre så ikke stress med det! Vi forstår at det er MYYYYE å gjøre!!

 24. Syns du har vært super flink jeg!! Det skal du absolutt ha. Og det med mail, jeg vet det er UTROLIG mange som vil ha svar på alt mulig og jeg er en av de 🙂 og jeg venter tålmodig! Det er ikke annet å gjøre så ikke stress med det! Vi forstår at det er MYYYYE å gjøre!!

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.