Noe jeg virkelig brenner for er medmenneskelighet, det å hjelpe eller glede mennesker – uten å forvente noe tilbake, det er vakkert og inspirerende. Jeg merker at bloggen min, twitter kontoen min og aktivitetene mine i sosiale medier ofte gir meg muligheten til å nå ut til mange mennesker. Det å nå ut til mange mennesker er i mine øyne noe man skal være ydmyk for, og ikke utnytte – men heller benytte til noe positivt og uselvisk.

Jeg er derfor stolt over at jeg får lov til å jobbe tett sammen med de fantastiske menneskene hos UNICEF fremover.


Foto: UNICEF Sverige (cc-2.0)

Jeg, sammen med June og Vivian skal delta i en bloggkampanje hvor vi får hver vår hjertesak som vi skal fordype oss i over et helt år. Det vil si at dette ikke er en rask eksponeringssak for UNICEF for å få flest mulig faddere, men de tar bloggere på alvor og lar oss undersøke hva de jobber med, hvorfor og hvordan. Vi skal med andre ord sette oss godt inn i de forskjellige sakene sammen med leserene våres og få lov til å stille spørsmål (også kritiske) som vi igjen kan få svar på via kontaktpersonen vår Eirik.

Etter vi over en lengere periode har satt oss inn i hjertesaken vår skal vi få lov til å reise ned til prosjektet vi har fordypet oss i og møte menneskene som er involvert, en unike mulighet jeg er veldig ydmyk til å få muligheten til å delta på.

UNICEF er en organisasjon som jobber for barns rettigheter, og dette er hva de sier på nettsidene sin om arbeidet de gjør.

«Det er UNICEF sin oppgave å kjempe for barna og deres rettigheter. Vi er barnas talerør. Vi er til stede der det er nød, sult, krig og katastrofe. Vi er spesialister i felten og ser hva som må gjøres. Vi har stor gjennomslagskraft. Vi jobber for barn både på lang sikt og under katastrofer. Vi samarbeider med regjeringer og myndigheter.»

Jeg kommer i første omgang til å sette meg mer inn i hva UNICEF gjør og dele de forskjellige hjertesakene jeg kan velge å fordype meg i, for så å la dere lesere være med å avgjøre hva jeg skal fordype meg i og hva vi lurer på rundt dette.

På den måten håper jeg at vi sammen kan gjøre en forskjell.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.