Some rights reserved by Jsome1

Både jeg og Arnt elsker musikk, og vi har ofte snakket om å skape en anderledes musikkopplevelse. For et halvt år siden begynte vi å jobbe aktivt for å realisere drømmene våre, og rethink music er resultatet. Jeg kunne ikke vært mer gira og stolt over konseptet vi har skapt, og er kjempespent på om ideen vår flyr og gleder andre musikkelskere.

27. januar, får vi svaret.

Da inviterer nemlig jeg og Arnt 500 spesielt utvalgte mennesker inn i vår verden, og dele måten vi ønsker å oppleve ekte musikk – og lære artisten bedre å kjenne.

Kvelden vil starte med et intimt intervju med artisten i et avslappet miljø, hvor artisten vil bli intervjuet med spørsmål fra Arnt og meg, publikum og sosiale medier rundt temaet musikk – og bare musikk. Vi bryr oss ikke om personen er singel, hvilken bil han/hun eier eller hvor de reiser på ferie. Det vi ønsker å vite mer om er hvordan de startet med musikk, hva som inspirerer dem og ting som feks: hva er de største utfordringene til platebransjen, hva de synes rundt piratkopiering etc.

Etter ca 20 minutter med dialog vil artisten gå bort til mikrofonen og dele 12 spesielt utvalgte sanger som han/hun vil fortelle historien bak – og hvorfor den er valgt for kvelden. Det som gjør kvelden virkelig unik og spennende er at artisten kan kun velge 6 av sine egne sanger, resten må være tolkninger av sanger fra andre artister som har inspirert iløpet av karrieren.

Det blir med andre ord en helt unik kveld – som vi har valgt å kalle: rethink music

Det som gjør det hele så spennende er at kvelden ikke bare skal deles med 500 mennesker i salen, den skal også deles med tusenvis av mennesker som kan følge konserten live – via Spotify.

Vi har nemlig gjort en avtale med Spotify hvor vi kan nå ut og kommunisere med alle de millionene av menneskene som allerede nyter musikk via tjenesten. Det at vi kan dele vår verden med så mange mennesker, som kan følge med fra hele verden – gjør det hele enda mer spennende!

Første konserten (av minst 4 fremover) holdes 27. januar. Da er det artisten Jarle Bernhoft som skal dele av seg selv, og minne oss på hva som er unikt med musikk – den skaper følelser.

Jarle er personen som inspirerte meg og Arnt til å starte prosjektet, etter den fantastiske musikkopplevelsen han skapte for oss under årets BloggCamp. Han er enda ikke kjent for så altfor mange, noe som gjør det ekstra kult! Vi vet Jarle kommer til å ta publikum med storm og levere en unik opplevelse dere aldri vil glemme.

De 3 andre navnene vi har booket ønsker vi enda ikke dele, men er alt fra nasjonale til internasjonale kjente mennesker.

Mer informasjon vil du fremover finne på Facebooksiden til rethink music.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.