Det er typisk at når jeg først tar meg en ferie, så havner jeg et sted hvor i går var den verste regndagen på 37(!) år. Ikke bare regner det, men det er også ubehagelig kaldt. Med andre ord – ikke helt hva jeg har sett for meg..

Vi skal likekvel prøve å kose oss og leter etter innendørsaktiviteter som kan passe for voksne og barn, har du noen tips – skrik ut. (Er i Alcudia, Mallorca)

Kommer nok til å oppdatere Twitter kontoen min oftere enn bloggen, så følg meg gjerne der.

4 thoughts on “Regn i sydeland

 1. uff, typisk.. Har aldri vert på Mallorca på denne tiden av året, men har fått inntrykk av at været er ganske ustabilt.

  Det tar ca en times tid med buss inn til Palma, så det er bare å kaste seg på! Ellers er byen Can Picafort et bedre alternativ enn Alcudia når dere skal ut å spise, synes jeg. Anbefaler “Monaco” som ligger i “hovedgaten” i Can Picafort.

  Innendørs aktiviteter er jeg totalt blank på..

  Og om det skulle være noen fotballinteresserte med på turen:
  Mallorca spiller mot Real Madrid I KVELD klokka 10.

 2. uff, typisk.. Har aldri vert på Mallorca på denne tiden av året, men har fått inntrykk av at været er ganske ustabilt.

  Det tar ca en times tid med buss inn til Palma, så det er bare å kaste seg på! Ellers er byen Can Picafort et bedre alternativ enn Alcudia når dere skal ut å spise, synes jeg. Anbefaler “Monaco” som ligger i “hovedgaten” i Can Picafort.

  Innendørs aktiviteter er jeg totalt blank på..

  Og om det skulle være noen fotballinteresserte med på turen:
  Mallorca spiller mot Real Madrid I KVELD klokka 10.

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.