Ble en litt dårlig slutt på en ellers fin dag. Rett ved VG bygget (på gaten på vei fra Tinghuset og oppover) kom det en mann bort til meg og spurte om hva klokken var. Jeg svarte hyggelig at den var 22:55, hvor han smilte bredt og sparket meg i benet og ga meg et lett slag i ansiktet. Teite meg stod med både iPhone og kontanter i hånden som han snappet meg seg og løp av gårde. Instinktvis løp jeg etter et par kvartal, før jeg stoppet og tenkte meg om. Hva skulle jeg gjort hvis jeg fikk tak i han?

Uansett, jeg er uten telefon et par dager. Jeg har det fint, bare litt øm og forvirret. En ny opplevelse – bare «stuff» som ble borte, jeg har det fint.

Merkelig dag.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.