5970_127935712743_36218282743_3492281_4019125_n
Røde Kors har de siste mnd jobbet med å bli mer synlig i sosiale medier. Jeg har blandt annet hjulpet dem å komme i kontakt med norske bloggere for å tilby samarbeid hvor de sammen kan informere om alt det gode viktige arbeidet Røde Kors gjør rundt i verden. Målet til Røde Kors er enkelt: “Vårt oppdrag er å avdekke, hindre og lindre menneskelig nød og lidelse.”

Røde Kors består blant annet av tusenvis av frivillge som bidrar til et bedre samfunn for oss alle. Jeg har i dag meldt meg inn og oppfordrer dere til å ta en titt selv, blogg gjerne også om dem slik at vi får spredt budskapet deres igjennom bloggnorge.

Du finner også Røde Kors på Facebook.

Har du noe forhold til Røde Kors? Er du medlem?

18 thoughts on “Røde Kors i sosiale medier

 1. Jeg synes det er bra at en så viktig organisasjon som Røde Kors viser seg mer frem i sosiale medier. Det er en organisasjon flere burde vite mer om, de gjør mye bra.

  Jeg er ikke medlem selv, men har en del venner som er med i Ungdommens Røde Kors. Faren min er også med i hjelpekorpset, så jeg vet hva det dreier seg om. Utover det har jeg ikke særlig forhold til det.

 2. Jeg synes det er bra at en så viktig organisasjon som Røde Kors viser seg mer frem i sosiale medier. Det er en organisasjon flere burde vite mer om, de gjør mye bra.

  Jeg er ikke medlem selv, men har en del venner som er med i Ungdommens Røde Kors. Faren min er også med i hjelpekorpset, så jeg vet hva det dreier seg om. Utover det har jeg ikke særlig forhold til det.

 3. Jeg synes det er bra at en så viktig organisasjon som Røde Kors viser seg mer frem i sosiale medier. Det er en organisasjon flere burde vite mer om, de gjør mye bra.

  Jeg er ikke medlem selv, men har en del venner som er med i Ungdommens Røde Kors. Faren min er også med i hjelpekorpset, så jeg vet hva det dreier seg om. Utover det har jeg ikke særlig forhold til det.

 4. Veldig bra at RK begynner å bli aktive, også på sosiale medier. Dette er en organisasjon som mange har et sterkt forhold til pga et vanvittig sterkt merkenavn. Samtidig er det mange som ikke er klare over tjenestene de har, og muligheten som finnes for å bli aktiv eller frivillig i noen prosjekter. Derfor er dette så bra!

 5. Veldig bra at RK begynner å bli aktive, også på sosiale medier. Dette er en organisasjon som mange har et sterkt forhold til pga et vanvittig sterkt merkenavn. Samtidig er det mange som ikke er klare over tjenestene de har, og muligheten som finnes for å bli aktiv eller frivillig i noen prosjekter. Derfor er dette så bra!

 6. Jeg har vært medlem i tre år, og driver for tiden med grunnkurs, slik at jeg kan bli med i Hjelpekorpset. Utrolig viktig at vi blir mer synlige i sosiale medier!

 7. Jeg har vært medlem i tre år, og driver for tiden med grunnkurs, slik at jeg kan bli med i Hjelpekorpset. Utrolig viktig at vi blir mer synlige i sosiale medier!

 8. Jeg har vært medlem i tre år, og driver for tiden med grunnkurs, slik at jeg kan bli med i Hjelpekorpset. Utrolig viktig at vi blir mer synlige i sosiale medier!

 9. Jeg er medlem i hjelpekorpset, og har vært det i litt mer enn 2 år nå 🙂 Det kan absolutt anbefales, kunnskapene man får der kan utgjøre forskjellen mellom liv og død.. Dersom du f.eks. er første bilen som stopper etter en bilulykke, eller noen av dine nærmeste blir alvorlig skadet, er du såpass drillet, at du i det minste greier å holde hodet kaldt når det gjelder.

 10. Jeg er medlem i hjelpekorpset, og har vært det i litt mer enn 2 år nå 🙂 Det kan absolutt anbefales, kunnskapene man får der kan utgjøre forskjellen mellom liv og død.. Dersom du f.eks. er første bilen som stopper etter en bilulykke, eller noen av dine nærmeste blir alvorlig skadet, er du såpass drillet, at du i det minste greier å holde hodet kaldt når det gjelder.

 11. Jeg er medlem i hjelpekorpset, og har vært det i litt mer enn 2 år nå 🙂 Det kan absolutt anbefales, kunnskapene man får der kan utgjøre forskjellen mellom liv og død.. Dersom du f.eks. er første bilen som stopper etter en bilulykke, eller noen av dine nærmeste blir alvorlig skadet, er du såpass drillet, at du i det minste greier å holde hodet kaldt når det gjelder.

 12. Pingback: Martin Bekkelund
 13. Pingback: Martin Bekkelund
 14. Pingback: Martin Bekkelund

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.