Regner med at de fleste som leser bloggen min fikk med seg »#Warner fail» saken som pågikk for et par uker siden. Det var noen hektiske dager for både meg og Even (spesiellt for Even) hvor det var masse oppmerksomhet fra journalister, bloggere og ikke minst via twitter.

I forbindelse med dette har det også oppstått en del rykter, blant annet at Terje Pedersen hadde mistet jobben sin. Dette kan jeg her og nå avkrefte, han har verken fått sparken eller blitt sykemeldt.

Jeg og Even hadde nemlig en lang prat med Terje på Cafe Sara igår. Det var Terje som selv tok initiativ til å møtes oss og vi hadde en lang samtale hvor begge parter fikk oppsummert sine versjoner av saken og ryddet opp i en del feilaktig informasjon som folk har skrevet om. Terje sa også unnskyld for sin oppførsel og Even godtok han unnskyldning.

Terje har hatt et veldig stort press (naturlig nok) på seg de siste ukene og hendelsen har gått inn på han. Jeg foreslo derfor at nok fikk være nok og at jeg og Even ikke kommer til å navngi Terje når vi snakker om saken. Jeg har jo blant annet allerede holdt foredrag om saken og har valgt å sensurere navnet hans fordi det ikke har noen hensikt i forhold til storyen, det er jo hva som skjedd og hvorfor som er relevant her.

 

 

Det var veldig bra gjort av Terje og invitere oss til å møtes ansikt til ansikt. Og tror alle fikk noe ut av møte vårt.

Terje virket som en oppegående fyr som hadde en dårlig dag og slang litt med leppa, noe jeg neppe tror han kommer igjen. Sitter igjen med et mye bedre inntrykk av han enn jeg hadde forventet og håper at han nå vil få en litt roligere hverdag fremover.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.