Foto: Marte

Dette er bloggen min, med mine personlige meninger. Jeg er veldig glad i bloggen min, mitt lille fristed. Jeg har blogget siden 2003 ca, men det første innlegget jeg har på denne bloggen sier vel det meste om hvor personlig jeg var i 2004.

Av og til føler jeg at jobb/fag delen spiser opp hele bloggen min. At jeg har så ekstremt mange ting jeg så gjerne vil få delt med dere, og begrenset med tid til å gjøre det. Noe som ofte betyr at personlige innlegg må vike for jobb/fag relaterte innlegg.

På mange måter er det positivt. Det siste året har jeg merket at jeg har blitt mer synlig i bransjen jeg jobber i, da særlig etter jeg sa »farvel tornsuits, hei jeg heter Thomas». Jeg får nå ukentlig forespørsler fra mennesker som har fulgt bloggen min en stund og gjerne vil jeg skal hjelpe dem. Kjempepositivt!

Men, det handler om å finne en balanse. Siden jeg stadig blir mer «kjent» på nettet, tror jeg mange av mine venner føler de «mister» meg litt. Jeg er alltid ute å reiser, jeg er svært sjeldent ute på byen og når jeg har/tar litt tid bruker jeg stort sett tiden min på mini eller min kjære. Det er derfor bloggen er perfekt for å holde kontakt med mine venner også.. Så de vet jeg har det bra, og de kan legge igjen kommentarer slik at jeg vet de har det bra.

Så ja, balanse. Balanse er key.

Om jeg klarer det er en helt annen ting, men jeg skal prøve.

Følg meg på twitter: twitter.com/thomasmoen

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.