Jeg har det veldig bra. Jobb er fantastisk, personlig har jeg det fantastisk og bare det å klare å nyte det at jeg har det fantastisk er noe jeg har brukt lang tid på. Men jeg har faktisk kommet så langt at jeg er der, noe jeg er stolt av. Men jeg har mye å jobbe med enda, da blant annet i forhold til å ikke stresse igjennom hverdagen og kunne koble ut og ikke jobbe hele tiden.

Dette er noe jeg har tenkt på mye i det siste, det at med farten jeg har i livet mitt nå vil jeg dø innen jeg er 27 (ikke bokstavlig, men tempoet jeg lever er absolutt ikke sunt). Jeg har faktisk vært veldig nær denne berømte veggen flere ganger og sist gang kan jeg takke Belinda for at jeg ikke brøyt fullstendig sammen. Hun gjorde slik at jeg kom meg opp og videre, noe jeg er veldig takknemlig for! Men med farten i hverdagen min nå vil det før eller siden skje igjen, og det blir vanskeligere å unngå den afor hver gang det nærmer seg.

Det var først når jeg begynte å lese boken »In Praise Of Slowness’‘ (ja, en fysisk bok av papir) av Carl Honore at jeg innså at med rett fokus og noen små grep kan jeg bli flinkere til å ta meg mer tid til meg selv og de jeg er glad i rundt meg. Som igjen vil øke livskvaliteten min og gjøre at jeg kan oppnå mer.

Det er en vanskelig vei å gå og det kommer til å ta lang tid før jeg er der jeg ønsker å være med tanke på dette. Men med rett fokus og ved å jobbe målrettet mot målet vil jeg oppnå det jeg ønsker.

En indre ro, i en travel hverdag. 

Dette er noe jeg brenner veldig for, og som vil bli viktig for min og ikke minst neste generasjon. Verden blir mindre, samfunnet øker stadig hastigheten i hverdagen og det forventes mer av oss. Hvis vi ikke lærer oss å slappe av innemellom, vil det gå galt.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.