For det første så har jeg ikke bevisst «skjult» en side av meg selv. jeg blogger stort sett hva jeg føler for der og da (om det er faglig eller personlig) og er overraskende lite strategisk her på bloggen. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan snakke om hva jeg vil.. Og jeg er stort sett i et annet modus enn «morsomme» Thomas når jeg blogger. Anywho.. Skrevet langt om lite nå.

Hva jeg vil frem til med denne posten er som mange andre litt uklart. Jeg bare følte for å dele dette med dere.. Jeg er en person med mange sider og det varierer nok litt hvordan folk ser meg.. Jeg har blant annet fått høre at folk lurer på om jeg er overlegen.. Og at jeg kommer ut på den måten er jo tristl Så igjennom et par PodCaster isted og hvordan jeg var der (Belinda mener jeg har verdens kjedeligste PodCaster når jeg er alene). Det jeg la merke til var hvor forskjellig jeg var sammen med henne eller andre. Kontra å sitte alene.. Rart.. Men forsåvidt logisk.. Well..

Hvem føler du at jeg er?  Og hvis du har møtt meg i virkeligheten .. Føler du at blogg Thomas og virkelige Thomas er samme Thomas?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.