Det er med et tungt, men litt spent hjerte jeg skriver dette blogginnlegget. Jeg vet allerede nå at det kommer til å bli ekstremt mange tilbakemeldinger, både positive og negative. iPublish har hatt store problemer den siste perioden, som hovedsaklig har vært på grunn av massivt angrep fra spam roboter. For oss er det aller viktigste at dere som bloggere får publisert innlegg, motta kommentarer og har en stabil og god tjeneste. Når dette over lengre periode ikke fungerer som det skal, må man av og til hive seg rundt og tenke på alternative løsninger.

Vi har nå besluttet at den beste løsningen for dere bloggere er om vi legger hele den tekniske løsningen på noe kalt WordPress MU, som blant annet wordpress.com og Wall Street Journal benytter seg av. Løsningen gir mange nye muligheter og gir faktisk økt brukervennlighet og støtte for flere nettlesere mm. I tillegg gir dette mulighet for å gjøre hele samfunnet mer sosialt med vennelister, grupper og meldinger.

iPublish vil da kjøre (for webgeeks):
WordPress MU
Buddypress
BBpress

Vi er allerede i gang med å finne en fornuftig måte å få over alt innholdet på, og kommer iløpet av de neste dagene til å jobbe frem en løsning. Det er viktig for oss at alt innholdet blir beholdt og den eneste forskjellen dere skal merke er at det er nytt design på kontrollpanelet, alt annet skal være som før.

Jeg har bygget opp iPublish helt fra bunnen av og er stolt over at snart 10 000 mennesker har registrert seg som bruker, og det er veldig trist og innse at man ikke har nok kapasitet til å videreutvikle lenger. Brukerene må gå først og dette er den beste løsningen for dere.

Jeg håper dere følger med oss videre og fortsetter i den nydelige familien vi har bygget opp det siste året! Jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt for å hjelpe alle, sørge for at dere trives og skape samhold. Dette er slutten på én epoke, og begynnelsen på en ny og spennende en.

Jeg gleder meg, gjør du?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.