Foto: dannysullivan

Jeg tror jeg ikke er alene når jeg sier at Facebook til tider kan bli LITT mye. Noe som ikke er så rart når man putter alle man kjenner, vil kjenne eller har kjent i et stort rot av grupper, sider, applikasjoner, bilder osv. En ting som i lengere tid har forundret meg er den stadig økende bruken av grupper til alt og ingenting, de har jo ingen funksjon! (stort sett)

Som Christoffersen nevnertwitter så fungerer grupper mer som «badges» som viser at du støtter en sak eller lignende, noe som raskt gjør at man blir medlem av hundrevis av grupper uten å helt ha oversikten. 

Man får heller ikke beskjed når ting oppdateres i gruppen, det eneste man kan er så spamme alle i gruppen (hvis den er under 5000).

I sider som  er et mye bedre alternativ kommer ihvertfall informasjonen pent på forsiden din, man kan nå ut til grupper over 5000 medlemmer og man lettere kan legge igjen beskjeder, bilder osv. Desverre er ikke det alle som har fått øynene opp for at dette har blitt et alternativ.

Så for å oppsummere, grupper på Facebook fungerer i mine øyne ikke. Skal man organisere noe kan man bruke events og skal man organisere folkegrupper kan man bruke sider.

Er du enig? Og hva er den teiteste gruppen du har blitt invitert til?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.