I dag har vært en rar dag. Den startet med at jeg og min kjære reiste på delfinshow (mer om dette i et eget innlegg), og endte med at jeg så en mann bli skutt på åpen gate.

Norske medier plukket dette raskt opp via min twitter konto.
Norske turister vitne til skyting på åpen gate (Dagbladet)
Norsk IT-gründer vitne til skytedrama i Tyrkia (VG NETT)
Norske turister vitne til skytedrama (TV2 Nyheter)

Tenkte å dele med dere i korte trekk hva som skjedde, selvom media har gjort en ganske god jobb med å oppsummere det hele.

Jeg og Marte satt oss ned på en restaurant  nede ved havnen for å vente på en tyrkisk venn av oss, vi bestilte to flasker vann og snakket litt med servitøren.

Rett etterpå la vi merke til en gjeng mennesker som høylytt kranglet og dyttet borti hverandre. Vi fikk senere vite at det hadde vært en slosskamp mellom vaktene på et utested og en gjest kvelden før, og at gjesten (som var sønnen til en mafiaboss) hadde dukket opp med en gjeng for å banke vaktene.

De utviklet seg etterhvert til en slosskamp og plutselig trakk en mann en revolver og trakk av to skudd – skuddene traff den ene dørvakten og kaos spredte seg.

Jeg og Marte trakk inn i restauranten med  en gang vi skjønte hva som hadde skjedd sammen med de andre som jobbet der.

Etter en liten stund så vi en person sette seg ned foran inngangsdøren – det var personen som hadde blitt skutt, politiet kom raskt tilstedet og ambulansen like etter.

Etter hva jeg har hørt så overlevde vakten og de vet navnet på personen som skjøt.

En veldig surrealistisk episode å være vitne til, og veldig glad for at det gikk så bra som det gjorde. Det hele var så «normalt» og stille (i gatene) at det nesten ikke føltes ekte. Det tok faktisk ganske mange sekunder før vi skjønte hva som hadde skjedd.

Det som var mest skremmende var at min kjære var tilstedet og jeg var redd noe skulle skje henne, heldigvis gikk det veldig bra. Hun var helt rolig og virker som tok det veldig bra.

Hun oppsummerer det hele med: «Det som fascinerte meg mest var lyden av skuddene». Got to love her 🙂

Syk dag som sagt, neste innlegg skal bli litt koseligere og med mindre blodige bilder.

Har du vært vitne til noe lignende?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.