Da har jeg akkurat kommet hjem til leiligheten min. Det har vært en fantastisk helg som har gått over all forventing! Vi ble 107 mennesker totalt i år, noe som var 7 stk over mitt personlige mål. Jeg er mer enn fornøyd utrolig takknemlig for alle de fantastiske menneskene som samlet seg i Kristiansand denne helgen.

En spesiell takk til Even, OC, Katrine og Julian for all hjelp som frivillige! 

Jeg har allerede begynt å planlegge neste år og er i gang med å sette en dato. Men tenkte å oppsummere min vurdering av årets festival på godt og vondt. Til alle dere som var med i år eller bare har en mening, del gjerne i kommentarfeltet. Dere kan også komme med forslag i UserVoice’en til BloggCamp.

Festivalen er i mine øyne en suksess, jeg har fått masse fantastiske tilbakemeldinger fra bloggere (gamle som unge) som er svært fornøyd med festivalen. I tillegg har media dekket hele festivalen godt (se lenker i bunn) og twitter har boblet over med tweets fra eller om #BloggCamp. Antall deltagere er jeg også veldig fornøyd med, jeg ville at dette skulle være en forsiktig start på noen vi skal bygge videre. Da er litt over 100 mennesker perfekt, ting ble veldig avslappende og personlig.. Noe jeg elsket!

Dette er første gang jeg arrangerer en festival, jeg har lært utrolig mye og ikke minst hatt det utrolig morsomt! Selvom jeg må inrømme at jeg er utrolig sliten og det skal bli godt å sove et par timer i morgen.

Til slutt vil jeg bare nevne tingene vi må fokusere på og bli bedre på neste år. Vi har som sagt lært veldig mye av dette året, og gleder oss allerede til å bli enda bedre neste år!

Tanker om hva som kan få mer fokus og/eller bli bedre:
– Det ble en litt for lang faglig dag på lørdag, burde kutte 2 foredrag slik at det er 3 30-40 min foredrag pr økt (2 økter)
– Sosiale aktiviteter på camp området
– Sørge for at nettet fungerer på campen (har allerede snakket med selskaper som ønsker å sponse mobilt bredbånd til alle under campen)
– Sette i gang billettsalget tidligere
– Spesifisere skift og oppgaver til frivillge før campen

Nå skal jeg ta meg en god lang dusj, et glass vin og høre på litt Jamie Cullum. Deretter sette i gang å lese alle blogginnleggene, nyhetsoppslagene, tweetsene og godt over 500 eposter jeg ikke har fått lest enda.

Takk for all støtte av venner og kjente, dere er fantastiske og motiverer meg! En spesiell takk til min fantastiske kjæreste som jeg har fått hatt altfor liten tid sammen med iløpet av helgen, I’ll make it up to you 🙂

Hva synes du om BloggCamp?

Presseoppslag:

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.