I dag morges stod jeg tidlig opp (som vanlig), tok meg en god løpetur (satt faktisk ny personlig rekord), jeg spiste til og med en god sunn frokost og spaserte smilende til jobb. Da morgenmøte klokken 09 begynte endret raskt ting seg, beskjeden vi ansatte fikk var nemlig at vårt kjære byrå DIST legges ned før nyttår. Vi var med andre ord alle sammen uten jobb, brått – en regnfull mandagsmorgen.

Hovedårsaken til nedleggelse er at man ikke har klart å skape lønnsomhet i selskapet, mer om dette kan dere lese i pressemeldingen.

Litt i sjokk sitter jeg nå og tenker, hva skal jeg gjøre nå? Jeg har jo en gründer i magen, det har jeg alltid hatt – men jeg føler meg enda ikke ferdig med byråverden. Disse snart 2 årene har jeg lært så utrolig mye, jeg har fått samarbeide med dyktige mennesker og jobbet for store og små spennende merkevarer.

Jeg har derfor bestemt meg (sånn akkurat nå) for at jeg skal bruke tiden fremover til å se om jeg finner et spennende miljø hvor jeg kan tilføre noe med min erfaring og kompetanse innen digital kommunikasjon.

Jeg er veldig åpen for forslag, og velger å se på dette som en spennende mulighet til å utvikle meg og lære enda mere.

Nå skal jeg rett og slett ta meg en gåtur og en kopp te, klarne hodet litt. Dette ble en rar dag, og jeg synes det er spesiellt trist å se mine kjære kollegaer som jeg er så glad i ikke ha det så greit.

Vel, glade tanker. I motvind stiger dragen dere 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.