Var på P!nk konsert forrige uke. Dama har en fantastisk stemme og et rått sceneshow – hun dro denne sangen på konserten, og det ble liv. Videoen fant jeg via Belinda som jeg også var på konsert med 🙂 Håper dere liker den, og god helg!

14 thoughts on “Pink – Babe I’m Gonna Leave You

  1. Nydelig!! Det var deilig å høre henne i en “rolig” låt 😀 Veldig intensitet i stemmen hennes – mye mer enn jeg trodde. Pink er rå ho :)Liker veldig godt kontrastene.. Tipper det var en utrolig konsert!!

  2. Nydelig!! Det var deilig å høre henne i en “rolig” låt 😀 Veldig intensitet i stemmen hennes – mye mer enn jeg trodde. Pink er rå ho :)Liker veldig godt kontrastene.. Tipper det var en utrolig konsert!!

  3. P!nk er den beste, og alle 3 konsertene hennes i Norge har vært så utrolig bra!
    Var på min første P!nk konsert når jeg var bare 10 år gammel, det her var min tredje 🙂 og fler skal det bli!

  4. P!nk er den beste, og alle 3 konsertene hennes i Norge har vært så utrolig bra!
    Var på min første P!nk konsert når jeg var bare 10 år gammel, det her var min tredje 🙂 og fler skal det bli!

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.