I juni gjorde vi i Creo en spennende jobb sammen med våre gode venner i Carat for Peppes Pizza. De har nylig lansert en ny linje med pizzaer kalt California Style som retter seg mer mot jenter og både ser og smaker helt anderledes enn de tradisjonelle pizzaene de har fra før.

Målet til kampanjen var å skaffe mest mulig oppmerksomhet rundt lanseringen i målgruppen unge jenter. Peppes Pizza synes bloggkampanje ble en kjempesukess og at engasjementet vi klarte å skape var imponerende!

Blogginnlegg som har deltatt i kampanjen totalt har hatt utrolige 219 659 besøk, og 571 155 ganger sidevisninger.

Vi har hatt 5 utvalgte bloggere som har hatt en pizzakveld hos Peppes, for så å arrangere en konkurranse hvor 10 lesere fra hver blogg kunne vinne billetter til en ny pizzafest hvor utvalgte bloggere og lesere spiser pizza og har en hyggelig kveld sammen. Disse innleggene har skapt et enormt engasjement, flere tusen kommentarer og hele 5035 deltakere. Til sammen fikk disse innleggene 191 036 besøkende og man brukte i snitt 3 minutter og 40 sekunder på å lese innleggene. 

I tillegg arrangerte vi i samarbeid med blogg.no en internkonkurranse hvor målet var å få flest mulig bloggere til å skrive om Peppes Pizza sin nye pizza og pizzafesten. Her fikk vi 117 bloggere til å skrive med egne ord om den nye pizzaen og konkurransen, som til sammen fikk 28 623 besøkende.

På pizzafesten ble det totalt 42 vinnere som dukket opp, og 3 av de utvalgte bloggerene. Det resulterte i en svært hyggelig kveld hvor mange bilder og nye relasjoner ble bygget, og det er forventet at det blogges om at bloggerene som var tilstedet. Vi snakket med noen av deltakerene på festen, og de var utelukkende positive til kampanjen, Peppes Pizza og ikke minst de nye pizzaene.

I våre øyne har kampanjen vært en kjempesuksess, hvor man har klart å skape en naturlig vareprat rundt California Style og Peppes Pizza.

Eksempleler på blogginnlegg:
http://carolinemaria.blogg.no/1309383602_bloggtreff_p_peppes_p.html
http://nettenestea.com/?p=25000

Hvis du har noen spørsmål ang kampanjen er det bare å skyte løs i kommentarfeltet, så svarer jeg fortløpende.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.