Logo_CK_ kopi

Den siste tiden har jeg følt et behov for å knytte meg til et felleskap (jobbmessig). Jeg har også sett at så og si alle jobber jeg får kommer fra og skal utføres i Oslo, som ikke er så veldig praktisk når jeg bor i kr.sand. Jeg begynte derfor så smått og se rundt etter miljøer jeg ville trives i og hvor jeg kunne være med å tilføre kompetanse, i Oslo.

Etter mange kafeer og gode samtaler med veldig mange selskaper falt til slutt valget mitt på Colt Kommunikasjon. De var blant annet aktive under BloggCamp og jeg har alltid hatt en veldig bra tone med guttene (og jenta) bak – de er unge, sultne og sitter på masse kompetanse.

I dag signerte vi avtalen, og i tillegg til jobb går jeg også inn som medeier/partner. Kjempespennende 🙂

Jeg vil beholde min leilighet i kr.sand, hvor jeg vil reise hjem og ha kvalitetstid med mini og min kjære i helgene, men vil være fast 4 dager i uken (man-tors) i Oslo.

Dette er en ny spennende epoke i livet mitt, som jeg gleder meg til å ta fatt i! Som alltid har jeg fulgt magefølelsen min og hva jeg føler vil være best for meg, fikk mange «bedre» tilbud i forhold til lønn og stilling – men er viktig for meg at jeg er hos likesinnende og at vi sammen kan bygge videre Colt.

Jeg er klar!

Her kan du lese hva Colt skriver om meg og jobben jeg skal gjøre.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.