Som annonsert i Dagens Næringsliv (papir) og på Kampanje så jobber jeg fra førstkommende mandag i reklame og PR byrået Creo Communication som er en del av Aegis Media.

Jeg har hatt et fantastisk år hos Bootstrap Marketing hvor jeg har utviklet meg og lært enormt mye, jeg har fått lov til å gjennomføre over 130 bloggkampanjer og fått jobbet med masse spennende kunder – men jeg føler at det er på tide å gå videre og lære og utvikle meg enda mer.

Det er mange grunner til at jeg nå har valgt å gå over til Creo, men først og fremst er det på grunn av at Creo og Aegis sitter på en enorm kompetanse i forhold til kommunikasjon. Menneskene som jobber i Creo har masse erfaring innen tradisjonell kommunikasjon og dette er noe jeg ønsker å lære masse om fremover.

Det blir derfor en svært god miks når vi kan lære av hverandre og finne ut hvordan man kombinerer tradisjonell kommunikasjon og nye medier.

Rollen min blir som en kommunikasjonsrådgiver med fagfelt i sosiale medier, og kommer til å jobbe med mange spennende kunder og prosjekter fremover. I tillegg til Creo vil jeg fortsette å videreutvikle iPublish og sammen med Arnt lage SofaPrat. Jeg kommer ikke til å fortsette som bloggmanager, men vil fortsette min gode relasjon til alle de dyktige bloggerene jeg har jobbet med de siste årene.

2011 blir et spennende år, og jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære mye.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.