Det er ikke første gangen Norwegian har skuffet meg, men det er først nå jeg virkelig er lei. Jeg flyr mye, ca 2 ganger i uken for å være mer nøyaktig og er avhengig av et flyselskap som er pålitlig og gjerne serviceinnstilt (ikke noe krav, men en fordel) – Norwegian er ingen av delene.

Jeg har i alle år benyttet meg av SAS og deres geniale ungdomsbillett, men når jeg for 3 uker siden fylte 26 – var det slutt på morroa og SAS er rett og slett for dyrt. Derfor ble jeg tvunget til å gi Norwegian en ny sjanse, jeg forventet en liten forsinkelse og forventet også  dårlig service (bare det at jeg forventer det beskriver jo det meste ang omdømmet til selskapet) – men når jeg får beskjed 5(!) minutter før vi egentlig skal ta av at flyet er ødelagt og de flyr inn et nytt(!) fly fra Oslo som ikke er her før minimum 1 time blir jeg rett og slett trist.

Selvfølgelig har de visst dette i mer enn 5 minutter før avgang, og selvfølgelig har de hatt mulighet til å informere oss fortløpende – men de gjør det ikke. Det eneste vi fikk var en rask utydelig beskjed over høytalerene, dette er for dårlig.

Nå sitter jeg strandet i Kristiansand 1 time til, jeg må utsette møter og det skaper støy i hverdagen. Heldigvis har jeg nett sånn at jeg kan jobbe meg igjennom dagens mail etc. Men dette er for dårlig Norwegian.

Jeg savner SAS med hyggelige smil, gratis frokost og kaffe.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.