For snart 7 år siden bestemte jeg meg for å kommunisere primært på engelsk. Dette for å bygge publikum utenfor Norges grenser. Mennesker fra 157 land har besøkt nettsiden min i løpet av denne tiden, og tusenvis har meldt seg på mine ukentlige e-poster.

For ett år siden bestemte jeg meg for å endre retning. Det som driver meg og gir meg glede er å være tett på mindre selskaper og hjelpe dem til å skape verdier. Å hjelpe et lite selskap med å mangedoble inntekter gir en helt spesiell følelse. I den prosessen har jeg innsett at ikke alle er like komfortable med engelsk.

I dag driver jeg et byrå og lager nettkurs designet for å hjelpe norske bedrifter å få mer salg ut av Facebook, og i den forbindelse føles det mer naturlig å kommunisere på norsk fremover.

Siste bekreftelse på at dette er riktig vei å gå er den enorme responsen podcasten min har fått. Over 10 000 nedlastninger første 4 ukene, og daglig tilbakemeldinger fra lyttere om at de liker formatet.

Derfor vil jeg fremover kommunisere primært på norsk. Både via e-post, artikler og mine sosiale kanaler.

Jeg vil fortsette reise mye til utlandet, holde foredrag og bidra i det internasjonale nettverket mitt – men jeg vil fokusere mer på dere her hjemme i Norge.

Jeg takker for at du er med på denne reisen sammen med meg, og ser frem til å få enda bedre dialog med deg i fremtiden.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.