Bilde av meg, Marcus og Emilie som spilte bowling, desember 2009.

I dag er en trist dag for blogging i Norge, landets mest leste blogger Emilie «Voe» Nereng har besluttet Ã¥ legge ned bloggen sin.

Emilie begrunner i innlegget sitt (som fikk over 1500 kommentarer på under 2 timer) at mye av grunnen til at hun nå velger å legge blogglivet bak seg er store mengder hetsing i kommentarfeltet og på epost. Det er synd at mennesker kan oppføre seg slik mot en oppegående og positiv jente som Emilie (�yvind Solstad oppsummerer det bra på twitter), og jeg forstår godt at det kan bli for mye for en ung jente å takle slikt press.

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Emilie og familien hennes en rekke ganger i 2009/2010 og ønsker dem lykke til videre, som jeg uttalte til VGNETT så er jeg overbevist om at dette ikke er det siste vi ser av Emilie. Hun har vært et godt forbilde for unge bloggere og jobbet hardt for å oppnå alt hun har klart på denne korte tiden.

Jeg håper at Emilie og familen hennes nå kan få ro og tid til å gjøre helt vanlige ting og slappe av, det tar på å blogge når man vet at 50 tusen mennesker leser tankene dine hver eneste dag.

Nå blir det spennende å se hvordan arvtakerene til Emilie takler oppgaven og oppmerksomheten rundt å være en av Norges aller mest leste blogger. Jeg ønsker dem lykke til, hennes sko er vanskelig å fylle.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.