Livet mitt de siste månedene kan minne veldig om et snøskred. Fra å ha BloggCamp på behagelig avstand og jobbe forsiktig litt hver dag med å gjøre alt ferdig, har BloggCamp blitt mer og mer synlig i hverdagen min og er nå et digert prosjekt som stjeler så og si all fokusen min hver eneste dag.

Akkurat nå sitter jeg på en hytte i Sandefjord sammen med en av mine aller beste venner og hans mor, kl 17 kom jeg rett fra London hvor jeg og Rohin har deltatt på en konferanse. I morgen tidlig reiser jeg direkte til Kristiansand hvor de aller siste forbredelsene må falle på plass.

Some rights reserved by urkeblogg

Bildet over er fra Odderøya på fjorårets BloggCamp, og viser mye av stemingen jeg ønsker å skape i år også. Jeg ønsker at folk skal komme bort ifra trygge omgivelser og daglige plikter og koble helt ut med nye mennesker en hel helg. At de skal bli litt smarte, få nye venner og oppleve god musikk og deilig sommerstemning.

For å skape en slik opplevelse ligger det mye arbeid, og mye organisering bak. Heldigvis i år har jeg fantastiske mennesker rundt meg som hjelper og støtter. Hele Bootstrap Marketing er i år involvert og jeg vil trekke spesielt frem Rohin og Marte som gode støttespillere som er både kritiske og løsningsorienterte – de holder med nede på jorden.

Jeg skal prøve å dele så mye som mulig av opplevelsene rundt BloggCamp gratis iløpet av helgen. Alt vil streames på VGTV og lagt ut til gratis bruk etterpå. Skal også tweete ting jeg føler er viktig og dele litt tanker og bilder på bloggen min fortløpende.

Håper du vil følge BloggCamp, på nett eller som deltaker.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.