UPDATE: Se videoen vi laget her

I desember 2008 publiserte en som kaller seg MadV ut en video hvor mange mennesker fikk mulighet til å dele én setning med verden. Jeg elsker budskapene som komme frem og har lyst til å se om norske bloggere har lyst til å delta i noe lignende.

Derfor utfordrer jeg DEG til å lage en bloggpost med et bilde av hånden din hvor du skriver et budskap du vil dele med verden, og oppfordrer andre bloggere til å gjøre det samme.

Link til dette innlegget og legg igjen en kommentar, så jeg på slutten kan samle alle bildene i en video.

Photo on 2009-11-08 at 14.30

Gleder meg til å se alle bidragene 🙂

Du kan også melde deg inn i Facebook siden for å se bildene etterhvert som de kommer inn, og hjelpe oss å dele prosjektet med resten av Norge.

819 thoughts on ““Mitt budskap til verden” prosjektet

 1. Oi, jeg ser nå at jeg har akkurat samme budskap som deg, bare i litt annen form. Det var litt flaut :s Men vi er jo enige i det minste, haha 😛

 2. Oi, jeg ser nå at jeg har akkurat samme budskap som deg, bare i litt annen form. Det var litt flaut :s Men vi er jo enige i det minste, haha 😛

 3. Pingback: Min melding «
 4. Pingback: Min melding «
 5. Pingback: Min melding «
 6. Pingback: kiwilife
 7. Pingback: kiwilife
 8. Pingback: kiwilife
 9. Hei Thomas
  Spenstig prosjekt,som viser «hand»lekraft, og at du kan «hand»skes med manuelle bloggposter, Mano-a-mano. Nå blir det «hand»ling.
  Shake hands!

 10. Hei Thomas
  Spenstig prosjekt,som viser «hand»lekraft, og at du kan «hand»skes med manuelle bloggposter, Mano-a-mano. Nå blir det «hand»ling.
  Shake hands!

 11. Hei Thomas
  Spenstig prosjekt,som viser «hand»lekraft, og at du kan «hand»skes med manuelle bloggposter, Mano-a-mano. Nå blir det «hand»ling.
  Shake hands!

 12. Hei Thomas
  Spenstig prosjekt,som viser «hand»lekraft, og at du kan «hand»skes med manuelle bloggposter, Mano-a-mano. Nå blir det «hand»ling.
  Shake hands!

 13. Dette må jeg være med på! Jeg må bare få tatt et bilde først, og det skal jeg prøve å få til i morgen! Det er vel ikke for sent…?

 14. Dette må jeg være med på! Jeg må bare få tatt et bilde først, og det skal jeg prøve å få til i morgen! Det er vel ikke for sent…?

  1. Om det er klimakrise eller ikke; CO2 utslipp er ikke bra for dyr, mennesker eller noe annet! Så å redusere utslippene av farlige gasser er jo en god ting, med eller uten nordpolen…..

  1. Om det er klimakrise eller ikke; CO2 utslipp er ikke bra for dyr, mennesker eller noe annet! Så å redusere utslippene av farlige gasser er jo en god ting, med eller uten nordpolen…..

  1. Om det er klimakrise eller ikke; CO2 utslipp er ikke bra for dyr, mennesker eller noe annet! Så å redusere utslippene av farlige gasser er jo en god ting, med eller uten nordpolen…..

 15. Her er mitt bidrag!kjempebra dette her thomas.
  “http://leopardstyle.blogg.no/1258559730_mitt_budskap_til_dere.html#comment

 16. Her er mitt bidrag!kjempebra dette her thomas.
  “http://leopardstyle.blogg.no/1258559730_mitt_budskap_til_dere.html#comment

 17. Her er mitt bidrag!kjempebra dette her thomas.
  “http://leopardstyle.blogg.no/1258559730_mitt_budskap_til_dere.html#comment

 18. Jeg berømmer manges engasjement.

  Dessverre er bløffene om CO2 den veste vitenskapelige skandale i vår tid.
  Flere har påpekt dette gjennom flere år, at det er umulig at det kan stemme det som IPCC/FN’s klimapanel publiserer.

  Det er meget alvorlig at man er blitt forledet og hjernevasket til å tro på dette her. Rett og slett rundlurt av mennesker man i utgangspunktete skulle tro arbeidet til det beste for verdens befolkning.
  To har til og med fått Fredsprisen basert på århundrets største svindel.

  Det er forskjell på menneskeskapt CO2 ( noe som viser seg å være en gigantsvindel ) og forsøpling av denne jordklode.
  Vedrørende forsøpling, overforbruk i I-land, alvorlig inngrep i jordas lunge, regnskogene, all gift som slippes ut i havene….herom hersker det ingen tvil om at mennesket forsøpler.

  CO2 er blitt en gigantisk pengemaskin der mange har tjent seg søkkrike på klimasvindel, herav bl.a Al Gore.

  Det hele er bare en bunnløs tragedie og skam !

 19. Jeg berømmer manges engasjement.

  Dessverre er bløffene om CO2 den veste vitenskapelige skandale i vår tid.
  Flere har påpekt dette gjennom flere år, at det er umulig at det kan stemme det som IPCC/FN’s klimapanel publiserer.

  Det er meget alvorlig at man er blitt forledet og hjernevasket til å tro på dette her. Rett og slett rundlurt av mennesker man i utgangspunktete skulle tro arbeidet til det beste for verdens befolkning.
  To har til og med fått Fredsprisen basert på århundrets største svindel.

  Det er forskjell på menneskeskapt CO2 ( noe som viser seg å være en gigantsvindel ) og forsøpling av denne jordklode.
  Vedrørende forsøpling, overforbruk i I-land, alvorlig inngrep i jordas lunge, regnskogene, all gift som slippes ut i havene….herom hersker det ingen tvil om at mennesket forsøpler.

  CO2 er blitt en gigantisk pengemaskin der mange har tjent seg søkkrike på klimasvindel, herav bl.a Al Gore.

  Det hele er bare en bunnløs tragedie og skam !

 20. Jeg berømmer manges engasjement.

  Dessverre er bløffene om CO2 den veste vitenskapelige skandale i vår tid.
  Flere har påpekt dette gjennom flere år, at det er umulig at det kan stemme det som IPCC/FN’s klimapanel publiserer.

  Det er meget alvorlig at man er blitt forledet og hjernevasket til å tro på dette her. Rett og slett rundlurt av mennesker man i utgangspunktete skulle tro arbeidet til det beste for verdens befolkning.
  To har til og med fått Fredsprisen basert på århundrets største svindel.

  Det er forskjell på menneskeskapt CO2 ( noe som viser seg å være en gigantsvindel ) og forsøpling av denne jordklode.
  Vedrørende forsøpling, overforbruk i I-land, alvorlig inngrep i jordas lunge, regnskogene, all gift som slippes ut i havene….herom hersker det ingen tvil om at mennesket forsøpler.

  CO2 er blitt en gigantisk pengemaskin der mange har tjent seg søkkrike på klimasvindel, herav bl.a Al Gore.

  Det hele er bare en bunnløs tragedie og skam !

 21. Heisann.
  Jeg kom over siden din i dag, og så dette innlegget. Det første jeg gjorde var å gå på youtube, der fant jeg resultatet. Jeg må bare si at jeg ble ordentlig inspirert og rørt av denne videoen. Et utrolig bra tiltak! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som ble inspirert av alle disse flotte budskapene. Utrolig bra! Jeg håper det er i orden at jeg legger ut videoen, eller linker til den på min blogg, slik at flere får med seg disse bra budskapene 🙂 Jeg linker selvsagt til din side.

  Takk for en inspirerende video! Jeg kommer garantert tilbake hit, du skriver veldig bra.

  Tina

 22. Heisann.
  Jeg kom over siden din i dag, og så dette innlegget. Det første jeg gjorde var å gå på youtube, der fant jeg resultatet. Jeg må bare si at jeg ble ordentlig inspirert og rørt av denne videoen. Et utrolig bra tiltak! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som ble inspirert av alle disse flotte budskapene. Utrolig bra! Jeg håper det er i orden at jeg legger ut videoen, eller linker til den på min blogg, slik at flere får med seg disse bra budskapene 🙂 Jeg linker selvsagt til din side.

  Takk for en inspirerende video! Jeg kommer garantert tilbake hit, du skriver veldig bra.

  Tina

 23. Heisann.
  Jeg kom over siden din i dag, og så dette innlegget. Det første jeg gjorde var å gå på youtube, der fant jeg resultatet. Jeg må bare si at jeg ble ordentlig inspirert og rørt av denne videoen. Et utrolig bra tiltak! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som ble inspirert av alle disse flotte budskapene. Utrolig bra! Jeg håper det er i orden at jeg legger ut videoen, eller linker til den på min blogg, slik at flere får med seg disse bra budskapene 🙂 Jeg linker selvsagt til din side.

  Takk for en inspirerende video! Jeg kommer garantert tilbake hit, du skriver veldig bra.

  Tina

 24. Heisann.
  Jeg kom over siden din i dag, og så dette innlegget. Det første jeg gjorde var å gå på youtube, der fant jeg resultatet. Jeg må bare si at jeg ble ordentlig inspirert og rørt av denne videoen. Et utrolig bra tiltak! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som ble inspirert av alle disse flotte budskapene. Utrolig bra! Jeg håper det er i orden at jeg legger ut videoen, eller linker til den på min blogg, slik at flere får med seg disse bra budskapene 🙂 Jeg linker selvsagt til din side.

  Takk for en inspirerende video! Jeg kommer garantert tilbake hit, du skriver veldig bra.

  Tina

 25. Dette var SÅ flott! Jeg hadde tenkt å bli med, men hadde det alt for travelt. Resultatet ble bra! Håper du(og eller andre) gjør det samme på nytt =) Er bra med sånne filmer som får deg til å smile og tenke mer positivt!

 26. Dette var SÅ flott! Jeg hadde tenkt å bli med, men hadde det alt for travelt. Resultatet ble bra! Håper du(og eller andre) gjør det samme på nytt =) Er bra med sånne filmer som får deg til å smile og tenke mer positivt!

 27. Dette var SÅ flott! Jeg hadde tenkt å bli med, men hadde det alt for travelt. Resultatet ble bra! Håper du(og eller andre) gjør det samme på nytt =) Er bra med sånne filmer som får deg til å smile og tenke mer positivt!

 28. Dette var SÅ flott! Jeg hadde tenkt å bli med, men hadde det alt for travelt. Resultatet ble bra! Håper du(og eller andre) gjør det samme på nytt =) Er bra med sånne filmer som får deg til å smile og tenke mer positivt!

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.