197 thoughts on “Mitt budskap 2009 videoen

 1. Kjempebra den ble! Ble nesten litt rørt her.
  Eneste jeg synes var litt synd var at jeg ikke så bildet mitt noe sted. Skuff..
  Valgte du bare ut noen spesielle?
  Jaja, bra var den uansett :]

 2. Kjempebra den ble! Ble nesten litt rørt her.
  Eneste jeg synes var litt synd var at jeg ikke så bildet mitt noe sted. Skuff..
  Valgte du bare ut noen spesielle?
  Jaja, bra var den uansett :]

 3. flott den ble. jeg var heller ikke med. Litt skuffa. Neste gang må du være klarere på hvilke bilder du kan bruke og hvilke du ikke kan bruke – slik at alle får det med seg og kan få mulighet til å bli med.

 4. flott den ble. jeg var heller ikke med. Litt skuffa. Neste gang må du være klarere på hvilke bilder du kan bruke og hvilke du ikke kan bruke – slik at alle får det med seg og kan få mulighet til å bli med.

 5. Nydelig video med flotte budskap! Takk for at mitt budskap ble med i videoen! Jeg skal strax legge den ut i bloggen min 🙂

 6. Nydelig video med flotte budskap! Takk for at mitt budskap ble med i videoen! Jeg skal strax legge den ut i bloggen min 🙂

 7. Nydelig video med flotte budskap! Takk for at mitt budskap ble med i videoen! Jeg skal strax legge den ut i bloggen min 🙂

 8. Det ble kjempefint, skikkelig bra! Og oppmuntrende! 🙂 Rart hvor mye sterkere medie video er enn bilder alene, i alle fall når det er så pent gjort som her 🙂

 9. Det ble kjempefint, skikkelig bra! Og oppmuntrende! 🙂 Rart hvor mye sterkere medie video er enn bilder alene, i alle fall når det er så pent gjort som her 🙂

 10. Sv: Jeg la ut viedoen rett etter du la den ut selv, så den ligger trygt ute på bloggen.
  herlige bidrag du tok med, og ble glad da jeg så mitt bidrag der inne også 🙂

 11. Sv: Jeg la ut viedoen rett etter du la den ut selv, så den ligger trygt ute på bloggen.
  herlige bidrag du tok med, og ble glad da jeg så mitt bidrag der inne også 🙂

 12. Sv: Jeg la ut viedoen rett etter du la den ut selv, så den ligger trygt ute på bloggen.
  herlige bidrag du tok med, og ble glad da jeg så mitt bidrag der inne også 🙂

 13. Sier meg bare helt enig med Merete, du burde helt klart skrive hvilke kriterier bildet burde ha for å bli med – for det er en stor skuffelse for de som ikke ble med, fordi bildet deres ikke var godt nok… 🙁

  Du skriver jo til og med “Her er videoen jeg laget av alle de fantastiske bidragene dere sendte inn, tusen takk!”

  Alle? Bare et spesielt utvalg – de som var bra nok,mener du vel?

  Hilsen ei som er skikkelig skuffa over opplegget.

 14. Sier meg bare helt enig med Merete, du burde helt klart skrive hvilke kriterier bildet burde ha for å bli med – for det er en stor skuffelse for de som ikke ble med, fordi bildet deres ikke var godt nok… 🙁

  Du skriver jo til og med “Her er videoen jeg laget av alle de fantastiske bidragene dere sendte inn, tusen takk!”

  Alle? Bare et spesielt utvalg – de som var bra nok,mener du vel?

  Hilsen ei som er skikkelig skuffa over opplegget.

 15. Sier meg bare helt enig med Merete, du burde helt klart skrive hvilke kriterier bildet burde ha for å bli med – for det er en stor skuffelse for de som ikke ble med, fordi bildet deres ikke var godt nok… 🙁

  Du skriver jo til og med “Her er videoen jeg laget av alle de fantastiske bidragene dere sendte inn, tusen takk!”

  Alle? Bare et spesielt utvalg – de som var bra nok,mener du vel?

  Hilsen ei som er skikkelig skuffa over opplegget.

 16. Ser ut til at du må gi folk en sjanse til! 🙂
  Videoen tåler et minutt til!

  Jeg for min del ble nok ikke med rett og slett fordi jeg glemte å legge beskjed om at jeg var med… 🙁

 17. Ser ut til at du må gi folk en sjanse til! 🙂
  Videoen tåler et minutt til!

  Jeg for min del ble nok ikke med rett og slett fordi jeg glemte å legge beskjed om at jeg var med… 🙁

 18. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Til dere som ikke fikk bildet deres inn, beklager dette. Ble veldig mange bilder og måtte kutte bilder som var for mørke, redigert med tekst eller i for dårlig oppløsning.

  Skal gjøre dette igjen, så får vi ta dere med da 🙂

  Takk igjen!

 19. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Til dere som ikke fikk bildet deres inn, beklager dette. Ble veldig mange bilder og måtte kutte bilder som var for mørke, redigert med tekst eller i for dårlig oppløsning.

  Skal gjøre dette igjen, så får vi ta dere med da 🙂

  Takk igjen!

 20. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Til dere som ikke fikk bildet deres inn, beklager dette. Ble veldig mange bilder og måtte kutte bilder som var for mørke, redigert med tekst eller i for dårlig oppløsning.

  Skal gjøre dette igjen, så får vi ta dere med da 🙂

  Takk igjen!

 21. Herregud for en fantastisk video! Thomas du har virkelig gjort noe stort her! Stå på! Skulle gjerne bidratt med mitt bilde, men fikk ikke tatt noe.

 22. Herregud for en fantastisk video! Thomas du har virkelig gjort noe stort her! Stå på! Skulle gjerne bidratt med mitt bilde, men fikk ikke tatt noe.

 23. Herregud for en fantastisk video! Thomas du har virkelig gjort noe stort her! Stå på! Skulle gjerne bidratt med mitt bilde, men fikk ikke tatt noe.

 24. Utrolig fint prosjekt, Thomas. Det må jeg si. Neste gang skal jeg ta et bilde med en gang, og ikke sumle så fælt. Hadde store planer om å delta, men plutselig gikk dagene også var videoen laget. Jaja, neste gang! Har foresten linket til videoen på bloggen 🙂

 25. Utrolig fint prosjekt, Thomas. Det må jeg si. Neste gang skal jeg ta et bilde med en gang, og ikke sumle så fælt. Hadde store planer om å delta, men plutselig gikk dagene også var videoen laget. Jaja, neste gang! Har foresten linket til videoen på bloggen 🙂

 26. Utrolig fint prosjekt, Thomas. Det må jeg si. Neste gang skal jeg ta et bilde med en gang, og ikke sumle så fælt. Hadde store planer om å delta, men plutselig gikk dagene også var videoen laget. Jaja, neste gang! Har foresten linket til videoen på bloggen 🙂

 27. Wow, dette må du ha jobbet med! Fantastisk bra resultat ble det! Og for en glimrende idé det var til å begynne med. Du er helt utrolig, du.
  Konsepter som dette føler jeg virkelig for, så takk for at jeg fikk være med på det!
  *KLEM*

 28. Wow, dette må du ha jobbet med! Fantastisk bra resultat ble det! Og for en glimrende idé det var til å begynne med. Du er helt utrolig, du.
  Konsepter som dette føler jeg virkelig for, så takk for at jeg fikk være med på det!
  *KLEM*

 29. Wow, dette må du ha jobbet med! Fantastisk bra resultat ble det! Og for en glimrende idé det var til å begynne med. Du er helt utrolig, du.
  Konsepter som dette føler jeg virkelig for, så takk for at jeg fikk være med på det!
  *KLEM*

 30. For en utrolig fin video Thomas. Ble rett og slett i godt humør av alle de flotte budskapene. Rørt ble jeg også.

  Takk for at du tok med mitt budskap – Vær positiv!! 🙂

 31. For en utrolig fin video Thomas. Ble rett og slett i godt humør av alle de flotte budskapene. Rørt ble jeg også.

  Takk for at du tok med mitt budskap – Vær positiv!! 🙂

 32. Så fantastisk flott! Fikk litt frysninger jeg.
  Skulle ønske jeg hadde tatt meg tid til å gjøre dette. Men håper på en ny sjanse en annen gang ; )

 33. Så fantastisk flott! Fikk litt frysninger jeg.
  Skulle ønske jeg hadde tatt meg tid til å gjøre dette. Men håper på en ny sjanse en annen gang ; )

 34. Kjempe flott prosjekt! Jeg kom over det først i dag, jeg. Har lagt ut videoen på bloggen min, synes resultatene ble kjempe bra! 🙂

 35. Kjempe flott prosjekt! Jeg kom over det først i dag, jeg. Har lagt ut videoen på bloggen min, synes resultatene ble kjempe bra! 🙂

 36. Kjempe flott prosjekt! Jeg kom over det først i dag, jeg. Har lagt ut videoen på bloggen min, synes resultatene ble kjempe bra! 🙂

 37. Så fin den ble! Jeg hadde ønsket meg to ting:

  — En versjon med bare budskap på norsk. Vi har et flott språk å ta vare på, andre gjør dette på engelsk.

  — Mer sammenheng i hvordan de ulike budskapene ble satt sammen. Originalen gjør dette godt.

  Bra jobba!

 38. Så fin den ble! Jeg hadde ønsket meg to ting:

  — En versjon med bare budskap på norsk. Vi har et flott språk å ta vare på, andre gjør dette på engelsk.

  — Mer sammenheng i hvordan de ulike budskapene ble satt sammen. Originalen gjør dette godt.

  Bra jobba!

 39. Må si det ble kjempeflott! Mange geniale budskap og sangen passet som hånd i hanske 😀 Nine thumbs up!

 40. Må si det ble kjempeflott! Mange geniale budskap og sangen passet som hånd i hanske 😀 Nine thumbs up!

 41. Må si det ble kjempeflott! Mange geniale budskap og sangen passet som hånd i hanske 😀 Nine thumbs up!

 42. Det ble både rørende og vakkert, Thomas! 😀 Støtter det som skrives oppe her: lag en med bare norsk! Det ville gitt enda mer særpreg.. 🙂 Ellers tenker jeg du godt kunne kuttet enda flere bilder, sånn at den ikke ble så lang. For min del gjorde det ingenting, men jeg tenker at andre kan droppe å se slutten.. og slutten var jo så fantastisk, kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det. 🙂

  Nei.. jeg sier det igjen: du er fantastisk til å sette i gang slike prosjekter. Og dette er virkelig et av de beste! 😀 Jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

  Stooooor klem

  PS. Jeg syns det var HELT fantastisk at mitt bidrag kom 1:11 ute i filmen. Jeg elsker slike tall. 😀

 43. Det ble både rørende og vakkert, Thomas! 😀 Støtter det som skrives oppe her: lag en med bare norsk! Det ville gitt enda mer særpreg.. 🙂 Ellers tenker jeg du godt kunne kuttet enda flere bilder, sånn at den ikke ble så lang. For min del gjorde det ingenting, men jeg tenker at andre kan droppe å se slutten.. og slutten var jo så fantastisk, kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det. 🙂

  Nei.. jeg sier det igjen: du er fantastisk til å sette i gang slike prosjekter. Og dette er virkelig et av de beste! 😀 Jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

  Stooooor klem

  PS. Jeg syns det var HELT fantastisk at mitt bidrag kom 1:11 ute i filmen. Jeg elsker slike tall. 😀

 44. Det ble både rørende og vakkert, Thomas! 😀 Støtter det som skrives oppe her: lag en med bare norsk! Det ville gitt enda mer særpreg.. 🙂 Ellers tenker jeg du godt kunne kuttet enda flere bilder, sånn at den ikke ble så lang. For min del gjorde det ingenting, men jeg tenker at andre kan droppe å se slutten.. og slutten var jo så fantastisk, kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det. 🙂

  Nei.. jeg sier det igjen: du er fantastisk til å sette i gang slike prosjekter. Og dette er virkelig et av de beste! 😀 Jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

  Stooooor klem

  PS. Jeg syns det var HELT fantastisk at mitt bidrag kom 1:11 ute i filmen. Jeg elsker slike tall. 😀

 45. Jeg skrev: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det.”

  Jeg mente: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være MEG selv og å være fornøyd med det.

  😉

 46. Jeg skrev: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det.”

  Jeg mente: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være MEG selv og å være fornøyd med det.

  😉

 47. Jeg skrev: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være med selv og å være fornøyd med det.”

  Jeg mente: “kjente jeg ble ordentlig inspirert til å være MEG selv og å være fornøyd med det.

  😉

 48. Hei!
  Jeg har bare et spørsmål angående forsiden til iPublish: ipublish.no. Den er fryktelig rotete og html og bilder kommer i storformat som bare skaper kaos. Gjelder dette alle nettlesere? Jeg bruker Internet Explorer. Det hadde vært så mye bedre om forsiden kunne vært tipp-topp! ;-))

 49. Hei!
  Jeg har bare et spørsmål angående forsiden til iPublish: ipublish.no. Den er fryktelig rotete og html og bilder kommer i storformat som bare skaper kaos. Gjelder dette alle nettlesere? Jeg bruker Internet Explorer. Det hadde vært så mye bedre om forsiden kunne vært tipp-topp! ;-))

 50. “tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen” -tror jeg skal huske den jeg når izzy er biatch og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre 😀

 51. “tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen” -tror jeg skal huske den jeg når izzy er biatch og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre 😀

 52. “tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen” -tror jeg skal huske den jeg når izzy er biatch og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre 😀

 53. Herlig prosjekt! Dagens gledesspreder. 🙂

  Dette er ikke ment som noen kritikk, folk har jo forskjellige meninger om livet, men jeg synes det var litt tidig å se at i denne videoen med alle disse forskjellige allmenne budskapene så var det to som stakk seg spesielt ut. Som man også ser i de fleste kommentarfelt under nyhetssaker som går på religion så var det de samme to man kunne se igjen her. Synes nå det var litt morsomt jeg 🙂

 54. Herlig prosjekt! Dagens gledesspreder. 🙂

  Dette er ikke ment som noen kritikk, folk har jo forskjellige meninger om livet, men jeg synes det var litt tidig å se at i denne videoen med alle disse forskjellige allmenne budskapene så var det to som stakk seg spesielt ut. Som man også ser i de fleste kommentarfelt under nyhetssaker som går på religion så var det de samme to man kunne se igjen her. Synes nå det var litt morsomt jeg 🙂

 55. Herlig prosjekt! Dagens gledesspreder. 🙂

  Dette er ikke ment som noen kritikk, folk har jo forskjellige meninger om livet, men jeg synes det var litt tidig å se at i denne videoen med alle disse forskjellige allmenne budskapene så var det to som stakk seg spesielt ut. Som man også ser i de fleste kommentarfelt under nyhetssaker som går på religion så var det de samme to man kunne se igjen her. Synes nå det var litt morsomt jeg 🙂

 56. Elsket den videoen, den er kjempebra! Dessverre var jeg for sen til å bli med på den, men tror du det går bra om jeg lager en lignende selv? Tusen takk for svar, og må bare si igjen; videoen din er kjempebra!

 57. Elsket den videoen, den er kjempebra! Dessverre var jeg for sen til å bli med på den, men tror du det går bra om jeg lager en lignende selv? Tusen takk for svar, og må bare si igjen; videoen din er kjempebra!

 58. Elsket den videoen, den er kjempebra! Dessverre var jeg for sen til å bli med på den, men tror du det går bra om jeg lager en lignende selv? Tusen takk for svar, og må bare si igjen; videoen din er kjempebra!

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.