Som dere som følger meg fast vet, er iPublish ett av mine barn som jeg bryr meg veldig om og jobber mye med. Foreløpig veldig i kulissene og i rolig temp, men fremover kommer nok farten til å øke.

Det er mange tanker rundt bloggnorge, rosabloggere og den “vanlige” bloggeren. Realiteten er at ihvertfall 80% av bloggere i Norge er jenter, og de er unge. Blogg.no har en toppliste hvor svært mange kun skriver for å provosere, eller dele hva de spiste til frokost – noe som er helt greit for meg, men av og til skulle man ønske man fant litt andre typer blogger lettere.

Det er her mine tanker for iPublish kommer inn, jeg ønsker å gjøre iPublish til samlestedet hvor reflekterte mennesker skriver om ting som engasjerer de. Det vil derfor jobbes aktivt med å få disse type bloggere inn under iPublish taket, slik at vi får hevet standarden – og gjør det lettere å finne andre blogger enn rosablogger.

For å trekke andre blogger må vi være litt mer stilfulle, ikke overlesse bloggene med reklame og tilby fleksible og lekre design.

Det kommer til å ta tid, det kommer til å bli gøy – og det kommer til å bli utfordrende.

Jeg gleder meg 🙂

9 thoughts on “Mine tanker for iPublish fremover

 1. Jeg synes dette konseptet høres spennende ut… Det er god grunn til at jeg har forlatt bloggportaler for å kunne skrive for meg selv. Man assosieres med den siden man skriver på, og er det overvekt av “rosabloggere” og “dagbokbloggere” er det vanskelig å synes som “seriøs” blogger. Det skal selvfølgelig være plass for alle, men det blir godt med en samlingsplass for de som vil engasjere. Gleder meg til å se hvordan det blir.

 2. blir sikkert bra..
  Jeg leser hovedsaklig rosablogger. Synes det er lett og grei underholdning som jeg ofte blir i godt humør av å lese.
  Synes det er kjedelig å lese “seriøse” blogger med masse meninger and shit. Det er det jeg leser aviser for. Men det er jo absolutt mye bra der ute som sikkert mange liker å lese.

 3. Så bra idè! Må ærlig innrømme jeg er lei av de såkalte rosabloggerne, men jeg har kommet inn i et godt miljø på blogg.no, har mange venner som alle blogger om det samme, nemlig hamsteren sin! 🙂

 4. Eneste grunnen til at jeg bruker blogg.no er den massive medlemsmassen som allerede er til stede der. Det var en veldig grei plattform å samle lesere på, da tidligere blogger på privat domene ikke har samlet samme leserantallet tidligere. Det er enormt mye dårlig innhold på nettstedet, men den glimter til også.

  Hvor fritt vil iPublish bli/være? Jeg ser gjerne for meg å bytte plattform dersom jeg selv har mulighet til å kode utseende fra bunnen.

  Og bare for at du skal få mulighet til å rette på inntrykket, så vil jeg informere om at ‘utvikle’ er skrevet feil i headeren.

  1. HAHA! Takk Stian, sånn går det når man lager header mitt på natten. Skal forandre nå.

   Ang hvor fritt iPublish blir: Så vurderer vi at folk kan laste opp egne temaer fortløpende, så skal ikke se bort i fra at det vil komme etterhvert.

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.