Som dere som følger meg fast vet, er iPublish ett av mine barn som jeg bryr meg veldig om og jobber mye med. Foreløpig veldig i kulissene og i rolig temp, men fremover kommer nok farten til å øke.

Det er mange tanker rundt bloggnorge, rosabloggere og den «vanlige» bloggeren. Realiteten er at ihvertfall 80% av bloggere i Norge er jenter, og de er unge. Blogg.no har en toppliste hvor svært mange kun skriver for å provosere, eller dele hva de spiste til frokost – noe som er helt greit for meg, men av og til skulle man ønske man fant litt andre typer blogger lettere.

Det er her mine tanker for iPublish kommer inn, jeg ønsker å gjøre iPublish til samlestedet hvor reflekterte mennesker skriver om ting som engasjerer de. Det vil derfor jobbes aktivt med å få disse type bloggere inn under iPublish taket, slik at vi får hevet standarden – og gjør det lettere å finne andre blogger enn rosablogger.

For å trekke andre blogger må vi være litt mer stilfulle, ikke overlesse bloggene med reklame og tilby fleksible og lekre design.

Det kommer til å ta tid, det kommer til å bli gøy – og det kommer til å bli utfordrende.

Jeg gleder meg 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.