�ret 2011 er over og jeg har i år som tidligere (2009, 2010) gått igjennom statistikken min fra i fjor og hentet ut de 10 innleggene som fikk mest oppmerksomhet i året som gikk.

 1. Ta ansvar for unge, også på nettet
  Min første kronikk, som ble publisert i VG i januar 2011. Her deler jeg tankene mine rundt foreldres ansvarsfraskrivelse og utvitenhet i forhold til barna sin bruk av nettet og sosiale medier.
 2. Hvordan sette opp overvåking i sosiale medier?
  En enkel guide for grunnleggende overvåking i sosiale medier, det er ikke alle bedrifter som trenger dyre overvåkingsverktøy for å kunne følge med på hva som skjer med merkevaren deres i sosiale medier.
 3. Wimpgate
  Denne casen er fra april 2010, men kom alikevel høyt oppe også i år. Wimpgate var en liten sosiale medier skandale Wimp og Telenor ble dratt inn i hvor en ansatt i det skjulte postet negative meldinger om konkurrentene.
 4. Bloggtips for nybegynnere
  Her er et par enkle tips for folk som akkurat har begynt å blogge, den tar for seg de viktigste tingene man bør ha i bakhodet.
 5. Rosabloggere
  Min definisjon på ordet jeg og min venninne Belinda begynte å bruke spøkfullt internt for mange år siden, som nå snart er et ord alle bruker etter av media siterte meg og blåste det opp. Hvem vet, kanskje det dukker opp i en ordbok en gang, det hadde vært gøy!
 6. Slik bruker jeg Twitter
  En bloggpost som overraskende nok ofte blir delt på twitter, hehe. Her deler jeg tankene mine om hvordan jeg bruker twitter, og hvordan bruker har forandret seg de siste årene.
 7. Oppdatert versjon av Bloggplakaten
  En oppdatert versjon av Bloggplakaten jeg og Rafiq skrev i 2010 og som fikk veldig mye oppmerksomhet. Det var en skisse og IKT-Norge har nå tatt arbeidet videre med å lage en veiledning for bloggere ift kommersiell blogging.
 8. Norges mest leste blogger slutter å blogge
  Den da mest leste bloggeren Emilie «Voe» Nereng valgte Ã¥ slutte tidlig 2011, jeg delte noen av tankene mine rundt dette i dette innlegget og ble blant annet sitert i VG.
 9. Kan jeg få låne 100 kroner av deg?
  En vakker historie alle foreldre bør lese.
 10. Bygg din egen merkevare nå!
  En artikkel jeg skrev for DOXA magasinet til Bi hvor jeg forteller om viktigheten av at studenter bygger sin personlige merkevare allerede fra dag en av studiene.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.