Det er i dag 21 dager siden jeg begynte som byråleder hos Good Morning, og for noen dager det har vært! Jeg har lært, vokst og utviklet meg mer de siste 3 ukene enn jeg føler jeg har de siste 3 årene – og jeg føler jeg har utviklet meg MYE de 3 siste årene for å sette det i perspektiv.

Først og fremst, for en gjeng! Jeg har blitt tatt veldig godt i mot, og blir daglig imponert over hvor dyktige mine kollegaer er i fagene sine. Alt fra utviklere som elsker å fordype seg innen alt fra mobil/apps til kinect og RFID/NFC teknologi, til designere som sitter i timesvis og tweaker på detaljer for å få det til å se helt fantastisk ut.

Men mine kolleager er ikke bare faglig dyktig, GM er virkelig fremtidens selskap i forhold til kommunikasjon og teknologi. I tillegg til at alt selvfølgelig ligger i skyen (mail, kalender, prosjektstyring, timeføring, skissearbeid, lagring av filer) så kjører vi for eksempel morgenmøter via Google Hangout (10 stykker i 3 forskjellige byer med lyd OG video). Friheten til å alltid ha tilgang til det du trenger for å jobbe, fra hvor som helst – er ubeskrivelig, og avgjørende for at vi klarer å holde farten vi har.

Dette ble godt illustrert når jeg var på bussen til Hovden for en rolig helg med mini i forrige uke, og jeg deltok i 10 manns videosamtale via iPhone samtidig som jeg hentet frem budsjettsdokumenter og endret dem i real time foran alle.

Awesome!

Tiden frem til nå har jeg brukt på å bli godt kjent med selskapet, både innenfra og utenfra. Jeg har hatt 1,5 times lunsjer med alle ansatte, jeg har hatt middager med kunder og samarbeidspartnere og jeg har kjørt ut en kundeundersøkelse til alle vi har jobbet og samarbeidet med de siste årene.

Alt dette skal jeg bruke til å jobbe frem en ny, tydelig, strategi for GM – som skal hjelpe oss til å skape kultur, intern stolthet og mer synlighet i markedet.

Jeg gleder meg til å dele mer om alt jeg lærer via bloggen min, og ikke minst epostlisten som jeg har blitt veldig glad i – og jeg kommer også til å dele mer om GM og hva vi er – så raskt strategien er på plass.

Nå lander snart flyet mitt på Arlanda, så må lukke ned.

Vi hørs!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.