For en liten stund siden skrev jeg innlegget “Om å føle seg tom, hjelpesløs og liten” hvor jeg fortalte om en av mine beste venner som ble hardt rammet av svineinfluensa, havnet i respirator og koma, og som jeg var veldig bekymret for.

Mange har lurt på hvordan det går med han, og jeg kan melde at i dag ble han skrevet ut av sykehuset! Føles utrolig bra og er veldig takknemlig for at alt har gått så bra som det har, og det var kjempegodt å se han på sykehuset tidligere i dag.

NRK har laget en reportasje om dere ønsker hele saken.

Og takk for all støtte dere har gitt meg, og ikke minst min venn igjennom denne vanskelige tiden.

8 thoughts on “Min venn er skrevet ut av sykehuset!

 1. Så godt å se at det endte bra 😀 Jeg kan bli så sint på legene som feks min som nekter å se meg når jeg ble dårlig og ikke vil ta blodprøver for å sjekke om det evt er svineinfluensa!! Hva om det hadde gått så galt med meg som med vennen din? Heldigvis gjorde det ikke det, men sitter likevel med ett lite sjokk og tenker hva om?? Jeg under INGEN å bli så dårlig som jeg har vært nå i 2 uker, og oppfordrer alle til fortest mulig ta kontakt med lege om man blir influensa syk.

 2. Så godt å se at det endte bra 😀 Jeg kan bli så sint på legene som feks min som nekter å se meg når jeg ble dårlig og ikke vil ta blodprøver for å sjekke om det evt er svineinfluensa!! Hva om det hadde gått så galt med meg som med vennen din? Heldigvis gjorde det ikke det, men sitter likevel med ett lite sjokk og tenker hva om?? Jeg under INGEN å bli så dårlig som jeg har vært nå i 2 uker, og oppfordrer alle til fortest mulig ta kontakt med lege om man blir influensa syk.

 3. Helt klart! Free Hugs er helt genialt, synd jeg var så dum at jeg syns det var flaut å klemme alle!

  Hadde det vært i dag skulle jeg ha gitt absolutt alle en svææær klem!

  Når tenker du å mekke neste free hugs? Jeg stiller selvfølgelig opp 😀

 4. Helt klart! Free Hugs er helt genialt, synd jeg var så dum at jeg syns det var flaut å klemme alle!

  Hadde det vært i dag skulle jeg ha gitt absolutt alle en svææær klem!

  Når tenker du å mekke neste free hugs? Jeg stiller selvfølgelig opp 😀

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.