Jeg var fast bestemt på at jeg aldri skulle skrive en bok til. Etter 123blogg var jeg helt ærlig ganske lei av både det å skrive bok og ikke minst bokbransjen. Det er en bransje som ikke er særlig åpen for endring. Så jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket over meg selv når jeg plutselig bestemt meg for å skrive en ny bok i romjulen.

Fordi boken fant meg. Det er et tema som jeg brenner for, og som er viktig å belyse.

Etter den personlige reisen og utviklingene jeg har gått igjennom det siste året, hvor jeg har funnet en indre ro og balanse, føles det både riktig og viktig at jeg nå sitter og skriver bok igjen.

Vi lever i en støyete hverdag. Svært få styrer sin egen tid og prioriteringer, selvom langt fra alle innser at de ikke lenger har kontroll. Folk er stresset, slitne og det går utover både helse, familie og venner.

All denne teknologien som gir så fantastiske mange muligheter, bringer også med seg en rekke utfordringer. Vi som et samfunn har enda ikke hatt nok tid til å tilpasse oss, forstå og respondere til hva teknologien gjør med oss.

Ser du på bussstopper, ventehaller – ja til og med kinoer og restauranter. Mennesker har konstant nesen sin ned i en skjerm. Mer tilstede digitalt enn i det øyeblikket de er i.

Det gjør meg trist.

Jeg elsker teknologi, sosiale medier og hvor lett det er for alle å dele sine tanker, få nye venner og utvikle seg. Det jeg derimot ikke liker, er når teknologien tar overhånd. Når teknologien setter agenda, når man føler seg overveldet av all informasjonen og alle forventningene.

Det er derfor jeg måtte skrive denne boken. Fordi jeg mener det er viktig å logge av i perioder.

Følg med på Facebooksiden til boken. Ønsker du å få beskjed når boken går i salg? Meld deg på e-postlisten.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.