Forrige helg tilbringte jeg og min gode venn Belinda en nydelig helg på Farris Bad, som best kan defineres som et luksus spa hotell. Vi hadde en fantastisk helg med masse avslapning, massasjer, ansiktsbehandlinger og utforsking av diverse vannkulper og badstuer. Det eneste jeg vil pirke på er frokosten, som desverre ikke levde opp til forventningene. Men heldigvis var resten av oppholdet så perfekt at det kun var et lite skjær i havet.

Tok endel bilder iløpet av helgen, enjoy.


Når man kom opp på rommet ventet det hver sin bådekåpe og altfor glatte slippers.


Sofa seksjon rett ved baren.


Baren var sexy med Farris flasker overalt.


De var flinke til å markedsføre navnet sitt overalt.


Møterom


Spisesal


Resepsjon


Naturlig nok vann overalt.


Nydelige detaljer overalt.


Friske blomster.


Rolige svømmebasseng.

Helgen min var fantastisk og jeg føler meg virkelig uthvilt. Skal definetivt ta turen innom flere ganger.

Møtte forresten på Stein Erik Hagen i dusjen, hyggelig fyr.

For ordens skyld kan jeg nevne at jeg ikke har betalt oppholdet selv, men fått det som en gave.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.