Vi er godt inne i 2013 og jeg har endelig fått summet meg til å gå igjennom statistikken for bloggen min i 2012, og deler som jeg gjør hvert år (les 2009, 2010 og 2011) mine mest leste innlegg.

 1. Hva er instagram?
  Instagram er uten tvil den tjenesten som har gjort det best i 2012. Den vokste raskt, mange bruker den og tjenesten ble til slutt solgt til Facebook. I dette innlegget gir jeg en rask innføring i hvordan man kommer i gang på Instagram.
 2. Facebook er ikke lenger for venner
  I slutten av 2011 og inn i 2012 gjorde jeg et spennende eksperiment, jeg fjernet 1500 venner fra Facebook og satt igjen med kun 150 stk. Konklusjonen min var at Facebook ikke lenger er for venner, men relasjoner.
 3. Plutselig uten jobb, DIST legges ned
  Midt i 2012 ble selskapet jeg jobbet i lagt ned, 18 stykker mistet jobben sin. Jeg fortalte verden hva som hadde skjedd med dette innlegget, som resulterte i ekstremt mange spennende jobbtilbud – hvor jeg til slutt landet drømmejobben hos Good Morning.
 4. Slik bruker jeg Twitter
  Dette innlegget var det 6. mest leste i 2011 – så dette har faktisk klatret på listen! Twitter blir stadig mer populært og mainstream, her er et innlegg om hvordan jeg bruker tjenesten.
 5. Bygg din egen merkevare, nå!
  Dette var opprinnelig en artikkel til et BI magasin, hvor jeg oppfordrer studenter til å ta kontroll over sin egen personlige merkevare – fra studiestart.
 6. Rosabloggere
  Ordet jeg med litt uflaks klarte å innføre i Norge, dette er det orginale innlegget jeg skrev da for å forklare hva jeg egentlig mente med begrepet.
 7. Hva er instagram og hvorfor er det så populært?
  Dette var mitt første innlegg om Instagram, jeg så at det var veldig populært og laget derfor innlegget som er på 1. plass – som får mer trafikk via søkemotorene.
 8. Bloggtips for nybegynnere
  Blogging er fortsatt populært i Norge, her er mine tips for de som ønsker å komme i gang.
 9. Om Facebook venner og glansbilde versjoner av seg selv
  I dette innlegget deler jeg tankene mine rundt hva en facebook venn egentlig er, og hvordan vi skaper ubalanserte versjoner av oss selv digitalt.
 10. Kan jeg få låne 100 kroner av deg?
  En meget sterk historie, alle foreldre bør lese.

Andre ting jeg så på statistikken for 2012 er at 40% av mine besøkende kommer fra mobil, jeg ser også at Google+ som innkaster har økt veldig. Begge tingene var nesten ikke tilstede i 2011.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.