Da har jeg akkurat hatt en hyggelig telefonsamtale hvor jeg fortalte Rohin at han har fått jobben som Norges første (og min første) buzz-trainee.

Det har vært en veldig spennende prosess å velge min første trainee, og det var litt over 10 svært kvalifiserte søkere. I prosessen har jeg hovedsaklig lagt vekt på kjemien mellom meg og søkeren, kombinert med erfaring og kompetanse selvfølgelig. 10 ble raskt til 5 stk som jeg hadde et intervju med, og etter intervjuene endte jeg opp mellom 2 potensielle kandidater – 1 jente og 1 gutt.

Til slutt falt valget på Rohin, mye på grunn av hans utrolig positive innstilling og hans ønske om å bygge opp kompetanse, men like mye på grunn av kjemien vi hadde sammen. Det er veldig viktig for meg at de jeg jobber sammen med er personer som er positive, rett frem og at jeg kan slappe av rundt dem.

Så, gratulerer Rohin! Gleder meg til du starter 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.