Da har jeg akkurat hatt en hyggelig telefonsamtale hvor jeg fortalte Rohin at han har fått jobben som Norges første (og min første) buzz-trainee.

Det har vært en veldig spennende prosess å velge min første trainee, og det var litt over 10 svært kvalifiserte søkere. I prosessen har jeg hovedsaklig lagt vekt på kjemien mellom meg og søkeren, kombinert med erfaring og kompetanse selvfølgelig. 10 ble raskt til 5 stk som jeg hadde et intervju med, og etter intervjuene endte jeg opp mellom 2 potensielle kandidater – 1 jente og 1 gutt.

Til slutt falt valget på Rohin, mye på grunn av hans utrolig positive innstilling og hans ønske om å bygge opp kompetanse, men like mye på grunn av kjemien vi hadde sammen. Det er veldig viktig for meg at de jeg jobber sammen med er personer som er positive, rett frem og at jeg kan slappe av rundt dem.

Så, gratulerer Rohin! Gleder meg til du starter 🙂

16 thoughts on “Møt min første buzz-trainee

 1. Personlig trainee (morsom jeg, som har PT på Elixia…) eller på jobb? Nysgjerrig blant annet fordi jeg gjerne tar med flere eksempler på å ta medieutviklingen enda mer på strak arm for min egen arbeidsgiver.

 2. Personlig trainee (morsom jeg, som har PT på Elixia…) eller på jobb? Nysgjerrig blant annet fordi jeg gjerne tar med flere eksempler på å ta medieutviklingen enda mer på strak arm for min egen arbeidsgiver.

 3. Så spennende. Gratulerer til deg med trainee, og til Rohin som får arbeide med deg. Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg var med på bloggutfordringen din i 2009 (som så mange andre, hehe). Jeg har lest litt i bloggen din nå, synes du skriver så ryddig og intressant. Veldig profesjonelt.

  Jeg liker titlene dine innen yrke (og personlig?). Spesielt den siste, livsnyter. Forsett med det. Så følger jeg med.

  Ha en trivelig helg!

 4. Så spennende. Gratulerer til deg med trainee, og til Rohin som får arbeide med deg. Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg var med på bloggutfordringen din i 2009 (som så mange andre, hehe). Jeg har lest litt i bloggen din nå, synes du skriver så ryddig og intressant. Veldig profesjonelt.

  Jeg liker titlene dine innen yrke (og personlig?). Spesielt den siste, livsnyter. Forsett med det. Så følger jeg med.

  Ha en trivelig helg!

 5. Så gøy at Rohin er din nye trainee. Det er så sant det du sier om positive innstillinger. Tør å tipper at dere får et flott samarbeid. Lykke til begge to!

 6. Så gøy at Rohin er din nye trainee. Det er så sant det du sier om positive innstillinger. Tør å tipper at dere får et flott samarbeid. Lykke til begge to!

 7. Takk for koselige ord!

  De første møtene med Thomas har vært morsomme og interessante.
  Føler vi er på samme bølgelengde og kan få til det godt og spennende samarbeid. Gleder meg til å komme ordentlig i gang ! 🙂

 8. Takk for koselige ord!

  De første møtene med Thomas har vært morsomme og interessante.
  Føler vi er på samme bølgelengde og kan få til det godt og spennende samarbeid. Gleder meg til å komme ordentlig i gang ! 🙂

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.